وزیر زراعت با مسوولان «موسیات» شرکت بزرگ تجارتی ترکی دیدار کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۴ - ۱۵:۳۲
دکرنې وزیر د ترکیې ستر سوداګریز شرکت «موسیات» چارواکو سره وکتل

۱۴ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی عطاالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با فاتح بیک و شماری از  مسوولان «موسیات» شرکت بزرگ تجارتی ترکی دیدار کرده و روی برنامه‌های تجاری بحث و گفتگو کردند.
به‌گفته مسوولان این شرکت، موسیات یک شرکت بزرگ تجارتی است که در بخش‌های معادن، انرژی سولر، آبیاری، مالداری، زراعت، کودکیماوی، تخم بذری و سیستم قطره‌ای آبیاری در بیش از 90 کشور جهان فعالیت دارد.
فاتح بیک رییس شرکت موسیات در این دیدار گفت:« ما آمده‌ایم تا پس از مطالعه سرمایه گذاری کنیم، اما زمینه آن را شما برای ما مساعد بسازید».
مولوی عطاالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری گفت:« مناسبات ما از قبل با ترکیه خوب بوده توقع داریم در بخش تجاری خوب‌تر گردد و محصولات ما مستقیم از کشور ما خریداری و به‌ بازار جهانی راه پیدا کند، حالا که امنیت برقرار است شرکت‌های تجارتی بزرگ می‌توانند در بخش زراعت سرمایه گذاری کنند».
مولوی عمری، با بیان سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف زراعت، آبیاری و مالداری گفته است، ما زمینه کار و تجارت را فراهم می‌کنیم، زمینه‌های کاری مطابق اصول در افغانستان که هم برای شما و هم برای مردم مفید باشد.
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تلاش است سرمایه‌گذاران ملی و بین‌المللی را تشویق نماید تا در بخش‌های مختلف سرمایه گذاری و زمینه رشد را مهیا نمایند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با هیئت رهبری موسسه خیریه ترکیه

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با سلیمان ایپلی رئیس موسسه خیریه ترکیه و معاونش سردارولی شهباز دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و کمیته هالند

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری پروژه «بهبود معیشت‌های پایدار و تقویت زنجیره‌های ارزش در برابر تغییرات اقلیمی در افغانستان» میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمیته هالند در کابل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۲:۱۴
Background image

توزیع نهال‌های مثمر و وسایل باغداری برای ۱۰۰ باغدار در جوزجان

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری با موسسه داکار، برای ۱۰۰ تن باغدار در ولسوالی فیض‌آباد این ولایت، نهال‌های مثمر همراه با وسایل باغداری و کود. . .

بازگشت به خبرها