معین آبیاری و منابع طبیعی از شرکت صنایع چوبی رحمت ساحل در کنربازدید کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۵ - ۹:۳۰
د اوبولګولو او طبیعي سرچینو مرستیال کونړ کې د رحمت ساحل د لرګین صنایعو شرکت څخه لیدنه وکړه

مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ادامه دیدارهایش در ولایت کنر از شرکت صنایع چوبی رحمت ساحل محمد دیدن کرد و مشکلات مسوولان و کارمندان آن را شنید.
مولوی باز محمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در جریان بازدید از این فابریکه رحمت ساحل گفت" افغانستان در شرایط فعلی کاستی‌های در هر بخش دارد اما ما به اشخاص مسلکی و متعهد همچون شما افتخار می‌کنیم چون شما صنعت کاران با وجود مشکلاتی که دارید اما بازهم به کار خود ادامه می‌هید و می دانیم که امتیازات تان کم است اما باز هم کار می کنید ما هم از شما می خواهیم که به کار خود صادقانه ادامه دهید و ما هم تلاش می کنیم که در محدوده امکانات وزارت زراعت مشکلات شما را حال نمایم".
 در همین حال متنفذین قومی ولایت کنر پیشنهادات مشخص خود مبنی بر جلوگیری از انتقال چوب به خارج از کشور را با معین منابع طبیعی بیان کرده و خواهان توجه رهبری وزارت زراعت در آن بخش شدند.
در این فابریکه تولیدی چوب وسایل زینتی، فرنیچر و ظر

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با هیئت رهبری موسسه خیریه ترکیه

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با سلیمان ایپلی رئیس موسسه خیریه ترکیه و معاونش سردارولی شهباز دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و کمیته هالند

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری پروژه «بهبود معیشت‌های پایدار و تقویت زنجیره‌های ارزش در برابر تغییرات اقلیمی در افغانستان» میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمیته هالند در کابل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۲:۱۴
Background image

توزیع نهال‌های مثمر و وسایل باغداری برای ۱۰۰ باغدار در جوزجان

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری با موسسه داکار، برای ۱۰۰ تن باغدار در ولسوالی فیض‌آباد این ولایت، نهال‌های مثمر همراه با وسایل باغداری و کود. . .

بازگشت به خبرها