تولید عسل در بادغیس نظر به سال قبل چهل درصد افزایش یافته

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۴ - ۹:۲۷
تولید عسل در بادغیس نظر به سال قبل چهل درصد افزایش یافته

 مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که بررسی کارمندان این ریاست در مورد تولیدات عسل نشان‌دهنده افزایش ۴۰ درصدی عسل نظر به سال قبل در این ولایت است.
مسوولان ریاست زراعت بادغیس می گویند بررسی و ارزیابی که در ارتباط به تولیدات عسل در سال جاری توسط پرسونل مدیریت عمومی ترویج مالداری آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت بادغیس صورت گرفته است، امسال مقدار تولید عسل حدودا چهل درصد افزایش یافته است، در طی سال جاری در حدود مقدار ۶ هزار ۸۳۰ کیلوگرام عسل از صندوق‌های زنبور، عسل تولید شده است در حالیکه در سال گذشته مقدار تولید عسل به حدود ۴ هزار کیلوگرام می رسید.
قابل ذکر است که در این ولایت در حدود ۱۴۵ تن در مرکز ولایت و ولسوالی‌های قادس، بالامرغاب، جوند و غورماچ به شغل زنبورداری مصروف هستند که تعداد کندوهای زنبور عسل به حدودی ۹۷۶ بکس می رسد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۵:۱۷
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از زمین‌های استردادی و اجاره‌ای در ولایت فاریاب


۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئت اعزامی از ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌سرپرستی الحاج ملا عبدالظاهر امین، سرپرست ریاست عمومی جیودیزی و کاداستر، به ولایت فاریاب سفر نمود.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۱:۵۳
Background image

هیئت وزارت زراعت از غلهٔ ذخیره‌شده در سرپل بازدید کرد

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی قدرت‌الله حقیار، رئیس ذخایر استراتژیک این وزارت، در جریان سفرش به ولایت سرپل از غلهٔ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی در شش ولسوالی فاریاب

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی (کانسنتریت) در چوکات پروژه اقدامات پیشگیرانه خشکسالی دفتر کمک‌های بشری سازمان ملل متحد، در شش ولسوالی آسیب‌پذیر ولایت فاریاب به. . .

بازگشت به خبرها