معین آبیاری و منابع طبیعی از فارم جدید در شهر جلال آباد بازدید کرد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۳ - ۱۱:۴۷
د اوبولګولو او طبیعي سرچینو مرستیال د جلال آباد ښار له فارم  جدید څخه لیدنه وکړه

۲۳ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی باز محمد فیضان  در جریان سفراش به ولایت ننگرهار به ادامه بازدید از تاسیسات زراعتی از فارم جدید در شهر جلال آباد ولایت ننگرهار بازدید کرد.
در این فارم که در ساحه بیست هفت جریب زمین در شهر جلال آباد ننگرهار احداث شده است درختان مثمر و غیر مثمر ماننده مالته، لیمو زیتون، بیره، نارنج، مورپان، انار، چهارمغز، ام، انگور و امروت موجود است.
معین آبیاری و منابع طبیعی از کار و فعالیت کارمندان این فارم قدر دانی کرده و خواستار تلاش‌ بیشتر کارمندان این فارم در بخش پرورش درختان مثمر و غیر مثمر شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۱۱
Background image

ایجاد باغ‌های جدید لیموی چینی در رودات ننگرهار؛ گام عملی در برنامه بدیل معیشت

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با کمک تخنیکی و با استفاده از بودجه انکشافی وزارت زراعت، در ولسوالی رودات این ولایت باغ‌های جدید. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۸
Background image

آغاز مبارزه با قانغوزک‌های سرخرطومی گندم در مرکز ایبک

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان بخش حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به‌منظور جلوگیری از خسارات بیشتر قانغوزک‌های سرخرطومی گندم، روند ادویه‌پاشی در شماری از قریه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۰:۲۷
Background image

تکمیل روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان در پنجشیر

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان از مهاجرت در ولایت پنجشیر که چندی پیش با حضور وزیر زراعت، آبیاری و مالداری افتتاح شده بود، با موفقیت به پایان رسید.
در این برنامه. . .

بازگشت به خبرها