‎اداره‌ی انکشاف بین الملل آمریکا ریاست زراعت پنجشیر را در بخش‌های مختلف همکاری می‌کند

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۳ - ۸:۵۵
‎اداره‌ی انکشاف بین الملل آمریکا ریاست زراعت پنجشیر را در بخش‌های مختلف همکاری می‌کند

 

‎حافظ عبدالمجیب مشفق رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر با نماینده آن اداره روز پیش در حالی‌که شماری از مسوولان فارم های ماهی پروری حضور داشتند در دفتر کارش دیدار و ملاقات کرده‌است. 
‎نصیر احمد نماینده اداره‌ی انکشاف بین الملل آمریکا«USAID» در سفراش به پنجشیر از آمادگی‌های لازم همکاری در عرصه زراعت به این ولایت سخن گفته است. 
‎رئیس زراعت پنجشیر گفت که بر بنیاد گفته‌های نصیر احمد آن اداره آماده است تا ریاست زراعت پنجشیر را در عرصه ماهی پروری، پروسس لبنیات، زنبورداری، ایجاد بازار برای فرآورده‌های دامداران، جلوگیری از انتشار بیماری آبله حیوانی و هم‌چنان ظرفیت سازی همکاری و کمک کند.
‎آقای مشفق دراین ملاقات ضمن خوشی از اعلام همکاری نماینده آن اداره آب و هوای پنجشیر را در راستای سرمایه‌گذاری در خصوص انکشاف زراعت مناسب خواند. 
‎در ادامه این دیدار مسوولان فارم های ماهی پروری نیز یکی پیهم سخن زده خواستار توجه بیشتر نهاد‌های خارجی ديگر در راستای رشد و توسعه فارم های ماهی پروری دراین ولایت شدند.
‎در پایان این دیدار نماینده اداره‌ی انکشاف بین الملل آمریکا "USAID" از برخی   فارم های ماهی پروری و هم‌چنان مراکز پروسس لبنیات دراین ولایت بازدید کرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS