توزیع خوراکه حیوانی برای ۹۴۰ مالدار در لغمان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۲ - ۱۵:۱۹
توزیع خوراکه حیوانی برای ۹۴۰ مالدار در لغمان

۲۲ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت لغمان به همکاری موسسه اکشن اید در آن ولسوالی علینگار آن ولایت روند توزیع خوارکه حیوانی به 940 مالدار در آن ولایت را آغاز کرد.
ریاست زراعت ابیاری و مالداری ولایت لغمان به کمک موسسه محترم Action Aid برای هر فامیل مالدار مقدار 200 کیلو گرام گرام خوراکه کانسنتریت مدنظر گرفته که پروگرام توزیع ان افتتاح گردید. 
مولوی محمد ولی محسن ریس زراعت ابیاری و مالداری این ولایت در مورد توزیع عادلانه  خوراکه حیوانی به مسولین هدایت لازم نمود تا توزیع خوراکه بطور لازم به  مستحقین  صورت گیرد همچنان   فرمود از فروش خوراکه حیوانی  به دیگران و در بازار خود داری شود. 
برای هر فامیل از این میان  مقدار 5 کیلوگرام تخم شبدر نیز توزیع میگردد. علاوه از این موسسه متذکره در نظر دارد درآینده در مربوطات ولسوالی الیشنگ و ولسوالی دولت شاه برای 2000 نفر مالدار نیز خوراکه حیوانی توزیع نماید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها