نظارت از فعالیت انجمن‌های جنگل داری در غور

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۲ - ۱۵:۱۴
نظارت از فعالیت انجمن‌های جنگل داری در غور

۲۲ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت منابع طبیعی اداره زراعت غور از  ساحات منابع طبیعی و فعالیت انجمن‌های حفاظت از جنگلات در قریه جات مختلف بازدید کرد
در این سروی  تیم تخنیکی آمریت منابع طبیعی این اداره از وضعیت جنگلات طبیعی، نباتات، علفچر ها، حیات وحش و حیات پرندگان در ساحات حفاظت شده  قریه‌های بهاری علیا صوفک‌ها، آخته خانه و شیخ المند مربوط فیروزکوه مرکز ولایت غور از نزدیک دیدار و بررسی نموده و نیز در جریان این سروی تیم تخنیکی این اداره در رابطه به همآهنگی  جوامع محلی جهت حفظ منابع طبیعی با اعضای انجمن‌ها و جوامع محلی  دیدار و گفتگو نموده است .
در این میان اعضای انجمن ها از جمع آوری یک مقدار از تخمیانه جات نباتات کوهی و بذر آن در ساحات آسیب پزیر از سوی انجمن‌های منابع طبیعی قریه جات متذکره  خبرداده اند و نیز به منظور حفاظت، مراقبت، احیا مجدد ساحات تخریب شده منابع طبیعی مربوط آن مناطق و ایجاد اشتغال خواهان تطبیق پروژه‌های عایداتی گردیده اند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS