‎جلسه سکتوری، سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت غزنی دایر شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۹ - ۱۰:۳۸
‎جلسه سکتوری، سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت غزنی دایر شد

این جلسه در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با اشتراک اعضاء سکتور تحت ریاست رئیس زراعت، آبیاری و مالداری مولوی عبدالمنان اکرام  دایر گردید.
‎در این جلسه موسسات همکارهریک  سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد(FAO)  بنیاد صلح گزارش کاری خویش را طی مدت یک ماه اخیر با اعضائی سکتور شریک نمودند.
‎همچنان روی پلان آینده موسسات همکار بخش زراعت در قسمت احداث قوریه جات، تهیه  توزیع و غرس نهال‌های مثمر و غیر مثمر در بهار سال ۱۴۰۲ بحث صورت گرفت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۱
Background image

در ولسوالی شولگره ولایت بلخ، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی میان ده‌ها دهقان توزیع شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به گفته ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در سطح ولسوالی شولگره و به همکاری موسسه «اکتیِد»، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ دهقان در ولایت لوگر آغاز شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج زراعت معیاری در ولایت لوگر، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ تن از دهاقین. . .

بازگشت به خبرها