برای ۴۰۰ تن از دهاقین حصه اول کوهستان گندم بذری وکودکمیاوی توزیع گردید 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۲ - ۱۵:۳۶
برای ۴۰۰ تن از دهاقین حصه اول کوهستان گندم بذری وکودکمیاوی توزیع گردید 

۲ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
برای ۴۰۰ تن از دهاقین حصه اول کوهستان از سوی کمیته ناروی به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کاپیسا یک بوری گندم اصلاح شده و دو بوری کود کمیاوی سیاه و سفید توزیع گردید.
مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری کاپیسا، محمد احسان توفان معاون ولسوال حصه اول کوهستان، علمای کرام، کارمندان ریاست زراعت و تعدادی از دهاقین  در جریان توزیع این مواد، حضور داشتند.
عبدالحسیب اسدی مسوول ولایتی کمیته ناروی در مورد این برنامه گفت" از ریاست زراعت کاپیسا بابت تطبیق و اجرای برنامه‌های کمیته ناروی درین ولایت سپاس گزاری می‌کنیم و باید گفت که (کمیته ناروی برای افغانستان) سال پار هم برای دهاقین کاپیسا گندم بذری توزیع کرده بود که در سال ۱۴۰۱ خورشیدی به تعداد ۲۰۰۰ دهقان در هفت ولسوالی این ولایت نیز از کمک مستفید میگردند و این کمیته در آینده برنامه های حمایتی را نیز برای بانوان هفت ولسوالی از قبیل باغچه های خانگی و دیگر موارد مربوط زراعت تنظیم کرده است.
وی افزود: در برنامه امروز برای هر دهقان یک بوری گندم اصلاح شده و دو بوری کود سیاه و سفید توزیع میگردد که هزینه مجموعی برای هر دهقان بیش از سیزده هزار افغانی محاسبه شده است.
همچنان مولوی روحانی رئیس اداره زراعت، محمد احسان توفان معاون ولسوال حصه اول کوهستان و محمد شفیع صدیقی آمر امور زراعتی حین توزیع این مواد، از کمیته ناروی بابت کمک به دهاقین ابراز تشکر نموده و از دیگر نهادها خواستند تا مردم کاپیسا بخصوص دهاقین این ولایت را مساعدت نمایند.
درهمین حال احمد شعیب، احمد نوید و عبدالمجیب از جمع دهاقین حصه اول کوهستان بودند که ضمن ابراز تشکر از کمیته ناروی ازحکومت و دیگر نهاد ها میخواهند تا دهاقین را بیش ازین دربخش های زراعتی کمک و همکاری نمایند تا باشد فعالیت های زراعتی درکاپیسا گسترش یابد و حاصلات خوبی بدست آید.
به گفته مسئولان همزمان با ولسوالی حصه اول توزیع مقادیر مشابه این مساعدت در ولسوالی های کوهبندها، اله سای و تگاب نیز جریان دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۵:۱۷
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از زمین‌های استردادی و اجاره‌ای در ولایت فاریاب


۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئت اعزامی از ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌سرپرستی الحاج ملا عبدالظاهر امین، سرپرست ریاست عمومی جیودیزی و کاداستر، به ولایت فاریاب سفر نمود.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۱:۵۳
Background image

هیئت وزارت زراعت از غلهٔ ذخیره‌شده در سرپل بازدید کرد

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی قدرت‌الله حقیار، رئیس ذخایر استراتژیک این وزارت، در جریان سفرش به ولایت سرپل از غلهٔ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی در شش ولسوالی فاریاب

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی (کانسنتریت) در چوکات پروژه اقدامات پیشگیرانه خشکسالی دفتر کمک‌های بشری سازمان ملل متحد، در شش ولسوالی آسیب‌پذیر ولایت فاریاب به. . .

بازگشت به خبرها