توزیع پیاز زعفران به ۹۰دهقان در بلخ

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۸ - ۱۰:۷
توزیع پیاز زعفران به ۹۰دهقان در بلخ

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری با موسسه دست بدست در ولایت بلخ  به مقدار ۲۲  هزار ۶۴ کیلو پیاز زعفران را به ۹۰ تن از دهقانان ولسوالی بلخ توزیع نمود.
مولوي عبدالکبير عمرخالد مدير خدمات زراعت ولسوالي بلخ  میګوید که برای هر نفربه مقدار254 کيلو و ۱۶۶ گرام پياز زعفران توزيع گرديده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۱۱
Background image

ایجاد باغ‌های جدید لیموی چینی در رودات ننگرهار؛ گام عملی در برنامه بدیل معیشت

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با کمک تخنیکی و با استفاده از بودجه انکشافی وزارت زراعت، در ولسوالی رودات این ولایت باغ‌های جدید. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۸
Background image

آغاز مبارزه با قانغوزک‌های سرخرطومی گندم در مرکز ایبک

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان بخش حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به‌منظور جلوگیری از خسارات بیشتر قانغوزک‌های سرخرطومی گندم، روند ادویه‌پاشی در شماری از قریه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۰:۲۷
Background image

تکمیل روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان در پنجشیر

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان از مهاجرت در ولایت پنجشیر که چندی پیش با حضور وزیر زراعت، آبیاری و مالداری افتتاح شده بود، با موفقیت به پایان رسید.
در این برنامه. . .

بازگشت به خبرها