۹۰۰ مالدار در ولایت بادغیس آموزش داده می‌شود

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۶/۲۶ - ۱۶:۴
۹۰۰  مالدار در ولایت بادغیس آموزش داده  می‌شود


 ۲۶ سنبله ۱۴۰۱ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به همکاری کمیته هالند  (DCA)، برای ۹۰۰ تن مالدار زمینه آموزش را مهیا نموده است.
کمیته  هالند تعداد ۱۵ صنف مالداری را، که هر صنف شامل ۶۰ نفر مالدار بوده، که در مجموع ۹۰۰ نفر مالدار می‌شود را برای مالداران راه اندازی نموده است این مالداران از  ولسوالی‌های آبکمری، مقر، قادس، جوند، و قلعه نو می‌باشند.
از کورس‌های مالداری کمیته هالند، مقیم ولایت بادغیس توسط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس نظارت می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها