جلوگیری از غصب زمین‌های دولتی در ولایت کابل جریان دارد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳ - ۱۷:۵
جلوگیری از غصب زمین‌های دولتی در ولایت کابل جریان دارد


 ۲۷ محرم الحرام ۱۴۴۴هـ.ق 
۳ سنبله ۱۴۰۱ هـ.ش
 جلوگیری از غصب زمین‌های دولتی در ولسوالی‌ها و ‌نواحی شه ر‌کابل عملآ جریان دارد. هیات‌ کمیته موظف متشکل از‌ ارگان‌های مختلف که شامل رهبری ریاست زراعت کابل، ستره محکمه، شاروالی و همچنان اداره ثبت املاک‌های‌های غیر رسمی همه روزه از‌مناطق که تحت غصب قرار‌گرفته دیدن نموده و مانع غاصبین کار می‌شوند. .
اینبار املاک‌ها و زمین‌های دولتی که  توسط زورمندان در ‌ولسوالی خاکجبار ولایت کابل مورد غصب قرار‌کرفته بود نماینده‌های فوق الذکر از آنجا دیدن نموده و‌ با هماهنگی با ولسوال  ولسوالی‌ مربوطه و ملک ها و متنفذین قوم دیدار داشته و از آنها خواستند که همرای هیات موظف همکاری همه‌ جانبه نموده و مناطق غصب شده را شناسایی نموده تا از اعمار خود سرانه منازل در آن مناطق جلوگیری صورت گیرد.
و همچنان هیات کمیته موظف از یک تعداد مناطق که عملا پروسه بازسازی در آنجا جریان داشتند جلوگیری نمودند .
و برای مردم سفارش گردید تا در آینده از غصب زمین های دولتی خود داری نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS