رییس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت معرفی شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳ - ۱۳:۵۷
د کرنې وزارت د طبیعي سرچینو عمومي رئیس معرفي شو

۳ سنبله ۱۴۰۱ ه‍.ش
بر اساس حکم رییس الوزرا امارت اسلامی، مولوی عبد الاحد خلیل به حیث رییس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تعیین و به کارمندان آن ریاست معرفی شد.
قبل از این مولوی عبدالاحد خلیل به حیث رییس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ایفای وظیفه می‌نمود و فعالیت‌های گسترده در امارت اسلامی در بخش نظامی و ملکی انجام داده است.
پیش از این مولوی عالم گل جمیل  به حیث رییس عمومی منابع طبیعی این سمت را به پیش می‌برد و به اساس فرمان رییس الوزارت امارت اسلامی افغانستان به حیث معین مالی و اداری وزارت اقتصاد تعین گردید

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۲۵
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی واخان بدخشان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی واخان ولایت بدخشان از سوی کارمندان ریاست زراعت بدخشان در آن ولسوالی  با همکاری اداره ولسوالی و نهادهای مربوطه آغاز شد.
این کمپاین به اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۲۰
Background image

غرس انواع نهال‌های مثمر در فارم تحقیقاتی گنج‌آباد اشکاشم بدخشان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از غرس انواع نهال‌های مثمر تجارتی در فارم تحقیقات زراعتی گنج‌آباد ولسوالی اشکاشم خبر می‌دهد.
به اساس معلومات این اداره، در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۱۹
Background image

پر شدن ‌های جدید در خوست؛ نتایج مثبت برنامه مدیریت آب وزارت زراعت

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در راستای مدیریت مؤثر آب در سطح کشور، تلاش‌های خود را بیشتر تسریع بخشیده است. در همین چارچوب، شش  تازه اعمارشده در ولسوالی‌های صبری، باک و. . .

بازگشت به خبرها