معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با مسوولان زراعت خوست دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۹/۹ - ۱۴:۴۸
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با مسوولان زراعت خوست دیدار کرد

۹ قوس ۱۴۰۰ ه‍.ش
۲۴ ربیع الثانی ۱۴۴۳ ه‍.ش
مولوی شمس‌الدین شریعتی، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با کارمندان ریاست زراعت ولایت خوست بر ترویج بیش‌تر باغ‌داری تاکید کرد.
آقای شریعتی در این دیدار خطاب با مسوولان خوست گفت: "افغانستان نیاز بیش‌تر به مالته دارد، بنابراین از شما دو خواست دارم:  اول، باغ‌داری را بیش‌تر ترویج کنید و به مالته اولویت دهید، چون خوست از چند ولایت معدود است که اقلیم مساعد برای احداث باغ‌های مالته دارد. دوم، برای احداث باغ‌های مصنوعی کار کنید."
او در خصوص باغ‌های مصنوعی گفت که چهارمغز و جلغوزه برای این ولایت بهترین گزینه‌ها است.
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت افزود که ساخت باغ‌ در کنار زیبایی وطن و سرسبزی، در افزایش اقتصاد مردم، اشتغال‌زایی و بهبود محیط زیست نقش اساسی دارد.

کارمندان ریاست زراعت خوست در این دیدار ضمن اشاره به احداث باغ‌های لیمو در سال‌های گذشته، گفتند که آن‌ها در سه سال گذشته بیش از یک میلیون نهال جلغوزه و چهارمغز تولید و آماده توزیع کرده‌اند که در ماه دلو برای غرس منتقل و ت داغوزیع خواهد شد.
 آن‌ها افزودند که این نهال‌ها در 27 هکتار زمین برای احیای جنگلات غرس خواهد شد‌.
قابل یادآوری است که خوست به دلیل آب و هوای مناسب، بستری خوب برای تولید این میوه است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها