معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با مسوولان زراعت خوست دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۹/۹ - ۱۴:۴۸
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با مسوولان زراعت خوست دیدار کرد

۹ قوس ۱۴۰۰ ه‍.ش
۲۴ ربیع الثانی ۱۴۴۳ ه‍.ش
مولوی شمس‌الدین شریعتی، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با کارمندان ریاست زراعت ولایت خوست بر ترویج بیش‌تر باغ‌داری تاکید کرد.
آقای شریعتی در این دیدار خطاب با مسوولان خوست گفت: "افغانستان نیاز بیش‌تر به مالته دارد، بنابراین از شما دو خواست دارم:  اول، باغ‌داری را بیش‌تر ترویج کنید و به مالته اولویت دهید، چون خوست از چند ولایت معدود است که اقلیم مساعد برای احداث باغ‌های مالته دارد. دوم، برای احداث باغ‌های مصنوعی کار کنید."
او در خصوص باغ‌های مصنوعی گفت که چهارمغز و جلغوزه برای این ولایت بهترین گزینه‌ها است.
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت افزود که ساخت باغ‌ در کنار زیبایی وطن و سرسبزی، در افزایش اقتصاد مردم، اشتغال‌زایی و بهبود محیط زیست نقش اساسی دارد.

کارمندان ریاست زراعت خوست در این دیدار ضمن اشاره به احداث باغ‌های لیمو در سال‌های گذشته، گفتند که آن‌ها در سه سال گذشته بیش از یک میلیون نهال جلغوزه و چهارمغز تولید و آماده توزیع کرده‌اند که در ماه دلو برای غرس منتقل و ت داغوزیع خواهد شد.
 آن‌ها افزودند که این نهال‌ها در 27 هکتار زمین برای احیای جنگلات غرس خواهد شد‌.
قابل یادآوری است که خوست به دلیل آب و هوای مناسب، بستری خوب برای تولید این میوه است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS