یک باب ساختمان سرپناه اضطراری از سوی ریاست زراعت جوزجان به بهرده‌برداری سپرده شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۷/۲۰ - ۱۱:۴۴
یک باب ساختمان سرپناه اضطراری از سوی ریاست زراعت جوزجان به بهرده‌برداری سپرده شد

20/7/1400
یک باب ساختمان سرپناه اضطراری به منظور نجات از تهدیدات سیلاب در ولسوالی خواجه‌دوکوه ولایت جوزجان که به همکاری مؤسسه انکشافی ملل متحد و صندوق جهانی محیط زیست توسط پروژه کاهش‌دهی خطرات ناشی از تغییر اقلیم (CDRRP)  وزارت زراعت با هزینه ۱۱ میلیون و ۶۸۸ هزار و ۱۱۸ افغانی ساخته شده است، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان به بهره‌برداری سپرده شد.
 مردم ولسوالی خواجه‌دوکوه از ناحیه سرازیر شدن سیلاب، با خطرات جدی مواجه بودند که با ساخت این تعمیر، می‌توانند در شرایط اضطراری از آن به‌عنوان سرپناه و مکتب استفاده کنند.
این ساختمان در دو طبقه ساخته شده که دارای ۱۶ باب اتاق و یک حلقه چاه آب است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های غذایی در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت سرپل، به همکاری موسسه سمون نابینایان افغانستان (ABM)، روند توزیع ۱۴۴۰ بسته مواد غذایی را در ولسوالی‌های گوسفندی، سنگچارک و صیاد آغاز کرد.
هر بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۱۵
Background image

آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری  دفتر میشن ایست مقیم ولایت تخار ، برنامه کار در مقابل پول نقد را در شهر تالقان و ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
بر اساس این. . .

بازگشت به خبرها