امسال حاصلات نخلستان تحقیقاتی فراه ۵۰درصد افزایش یافته است

qiam_amin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۳ - ۱۵:۴۰
امسال حاصلات نخلستان تحقیقاتی فراه ۵۰درصد افزایش یافته است

۱۳ اسد ۱۴۰۰
میزان حاصلات نخلستان فارم تحقیقاتی «الغرافه» در ولایت فراه، در دومین سال حاصل‌دهی‌اش حدود پنجاه درصد افزایش یافته است.
این نخلستان که به مساحت صد جریب زمین احداث شده است، سال قبل به ثمر رسید. در سال اول حاصل‌دهی، دو متریک‌تُن خرما از نخلستان حاصل برداشته شد. امسال، این رقم به دو رسیده است.
فراه برای رشد و پرورش نخلستان‌های خرما آب‌ و هوای مساعد دارد و در طی چند سال اخیر در قسمت ترویج نخلستان‌ اقدامات موثری انجام شده است.
هم‌چنین نخلستان فارم تحقیقاتی ریاست زراعت فراه نیز پس از پنج سال، به حاصل‌دهی شروع کرده است. 
وزارت زراعت به ترویج نخلستان خرما در فراه، ۲۵ جریب زمین نخلستان تجارتی و معیاری جدید برای تعداد از علاقمندان در مرکز فراه ساخته است. سال آینده نیز درنظر است تا پنجاه هکتار نخلستان خرما در سطح مرکز و ولسوالی‌های فراه احداث شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۳۹
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی بنگی تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که در ادامهٔ برنامه‌های حمایتی از زنبورداران محلی، به همکاری مؤسسه میشن ایست، برای ۸ خانواده مستحق در قریه قلبراق بالای ولسوالی بنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۱۸
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر کمیته ناروی

ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرد که مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی این ریاست، با مسئولین دفتر کمیته ناروی دیدار و درباره فعالیت‌های این دفتر در بخش تولید. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

دیدار وزیر زراعت با معاون سازمان همکاری‌های اسلامی

۱۴ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با خلیل ابراهیم اوکر، معاون سازمان همکاری‌های اسلامی دیدار کرد.
در این دیدار روی نیازمندی‌های دهقانان و. . .

بازگشت به خبرها