جلسه اداری وزارت زراعت در مورد مصرف بودجه برگزار شد

qiam_amin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۲ - ۱۶:۲۰
جلسه اداری وزارت زراعت در مورد مصرف بودجه برگزار شد

۱۲ اسد ۱۴۰۰
جلسه اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به اشتراک وزیر زراعت، معینان، رییسان مرکزی و رییسان پروژه‌های این وزارت در مورد مصرف بودجه‌های عادی و انکشافی و رسیدن به اهداف تعیین شده برگزار شد.
در این جلسه نخست عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت، در رابطه به مصرف بودجه‌های عادی و انکشافی، تنقیض در بودجه وسط سال و تطبیق پروژه‌های غیراختیاری جزئیات داد.
آقای رفیعی گفت که با توجه به کاهش بودجه‌های عادی و انکشافی وزارت زراعت، نیاز است که به‌شکل جدی در مصرف بودجه صرفه‌جویی شود. او توضیح داد که براساس خواست وزارت مالیه، نیاز است پروژه‌های اختیاری اولویت‌بندی گردد تا پروژه‌های ضروری از بودجه غیراختیاری به همکاری دونرها، تمویل شود.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، نیز با اشاره به تغییرات و تنقیضاتی که در بودجه وسط سال رونما می‌شود، به تمام ریاست‌های مرکزی و ولایتی این وزارت هدایت داد که در مصرف بودجه عادی به‌صورت جدی صرفه‌جویی کنند.
در همین حال وزیر زراعت گفت که تمام پروژه‌ها مکلف‌اند با استفاده از امکانات موجود، به اهداف تعیین شده از سوی وزارت زراعت در مورد مصرف بودجه انکشافی برسند تا خدمات به‌صورت اساسی عرضه شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

تأکید معین زراعت و مالداری بر خودکفایی در سکتور مرغداری

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با فارم‌داران و تاجران سکتور مرغداری بر افزایش تولید تخم‌مرغ، گوشت مرغ، دانه و چوچه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۰
Background image

آغاز سروی ساحات مالدارنشین برای شناسایی محل‌های مناسب ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره بلخ

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

سروی ابتدایی ساحات مالدارنشین به‌منظور شناسایی محل‌های مناسب برای ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره ولایت بلخ با هماهنگی مدیریت عمومی زراعت این ولسوالی آغاز شد.

این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهقانان ولایت دایکندی

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی سیاه و سفید برای حمایت از دهقانان ولایت دایکندی آغاز شد. این روند در نخستین مرحله در ولسوالی پاتو آغاز شده و قرار. . .

BACK TO NEWS