کار اعمار چهل‌و پنج باب ذخیره آب ۴۵ درصد تکمیل شده است

naim.rezai
یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۳ - ۱۳:۵
کار اعمار چهل‌و پنج باب ذخیره آب ۴۵ درصد تکمیل شده است

۰۳ اسد ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، چهل و پنج باب ذخیره آب برای آبیاری در ولایت‌های لوگر، غزنی، پکتیا، پکتیکا و میدان وردک اعمار می‌کند و کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها حدود 45 درصد پیشرفت داشته است.
این ذخیره‌گاه‌‌های آب به طول ده‌متر، عرض و عمق پنج‌متر در حال ساخت است و در یک وقت قادر ۱۵ تا ۱۸ جریب زمین‌ زراعتی و باغ‌ را آبیاری می‌کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها