۷۰ شالی‌کار در هرات آموزش دیدند

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۷:۴۷
۷۰ شالی‌کار در هرات آموزش دیدند

ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت هرات، از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، SNaPP2، به ۷۰ دهقان شالی‌کار که در شروع سال جاری تخم اصلاح‌شده جهت ایجاد قطعات نمایشی در ولسوالی‌های انجیل، گذره و پشتون زرغون توزیع کرده بود، آموزش داد.
در این برنامه آموزشی موضوعات مختلفی شامل کاشت، داشت، برداشت و پروسس شالی برای شرکت‌کنندگان آموزش داده شد.
هرات پس از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان و ننگرهار، پنجمین ولایتی است که بیشترین نقش در تولید برنج دارد. سال گذشته میزان حاصلات شالی در این ولایت ۲۷هزار و ۵۱۵ متریک‌تُن رسیده بود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۶:۰
Background image

کمپاین دواپاشی علیه بیماری کانگو در ولایت بلخ آغاز شد

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که کمپاین دواپاشی علیه بیماری تب خون‌دهنده کریمه–کنگو با همکاری موسسه اکتید در این ولایت آغاز گردیده است.
مسئولان هدف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۳:۲۰
Background image

برنامه ۳۰ روزه کنترول کیمیاوی آفات نباتی در دو ولسوالی نورستان آغاز شد

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان به منظور جلوگیری از آفات نباتی و حشرات مضر، یک برنامه گسترده ۳۰ روزه کنترول کیمیاوی را آغاز کرده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۱:۳۳
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت پروان رسماً معرفی شد

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی خان محمد حقمل به عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان رسماً معرفی و به وظیفه‌اش آغاز کرد.
مراسم معرفی وی با حضور مسئولان ولایتی، رؤسای ادارات. . .

بازگشت به خبرها