سه مرکز پروسس زعفران در دایکندی ساخته می‌شود

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۷:۲۳
سه مرکز پروسس زعفران در دایکندی ساخته می‌شود

۲۶  سرطان ۱۴۰۰
قرارداد تهیه و خریداری وسایل و تجهیزات سه مرکز پروسس زعفران، میان ریاست زراعت دایکندی و شرکت درخشان دایکندی به امضا رسید.
سیدعبدالواحد فیروزی، رییس زراعت دایکندی، در مراسم امضای این قرارداد گفت که این مراکز در نیلی و ولسوالی‌های کیتی و شهرستان احداث خواهد شد. آقای فیروزی افزود که این مراکز مربوط سه انجمن زعفران‌کار می‌شود.
هدف از ساخت این مراکز، تشویق زعفران‌کاران به کشت این گیاه باارزش و پروسس بهتر آن است.
رییس زراعت دایکندی از شرکت برنده خواست تا تجهیزات قرارداد شده را مطابق توافق و به وقت مناسب تهیه کند.
هزینه ساخت این سه مرکز به یک میلیون و ۴۷۸ هزار و ۷۰۰ افغانی می‌رسد. این مبلغ توسط وزارت زراعت تامین می‌شود.
هدف از ساخت این مراکز، تشویق زعفران‌کاران به کشت این گیاه باارزش و پروسس بهتر آن است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها