سه مرکز پروسس زعفران در دایکندی ساخته می‌شود

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۷:۲۳
سه مرکز پروسس زعفران در دایکندی ساخته می‌شود

۲۶  سرطان ۱۴۰۰
قرارداد تهیه و خریداری وسایل و تجهیزات سه مرکز پروسس زعفران، میان ریاست زراعت دایکندی و شرکت درخشان دایکندی به امضا رسید.
سیدعبدالواحد فیروزی، رییس زراعت دایکندی، در مراسم امضای این قرارداد گفت که این مراکز در نیلی و ولسوالی‌های کیتی و شهرستان احداث خواهد شد. آقای فیروزی افزود که این مراکز مربوط سه انجمن زعفران‌کار می‌شود.
هدف از ساخت این مراکز، تشویق زعفران‌کاران به کشت این گیاه باارزش و پروسس بهتر آن است.
رییس زراعت دایکندی از شرکت برنده خواست تا تجهیزات قرارداد شده را مطابق توافق و به وقت مناسب تهیه کند.
هزینه ساخت این سه مرکز به یک میلیون و ۴۷۸ هزار و ۷۰۰ افغانی می‌رسد. این مبلغ توسط وزارت زراعت تامین می‌شود.
هدف از ساخت این مراکز، تشویق زعفران‌کاران به کشت این گیاه باارزش و پروسس بهتر آن است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۱
Background image

توزیع تخم سبزیجات در ولسوالی چال ولایت تخار

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که برنامه توزیع تخم سبزیجات برای ۱۱۰ تن از  دهاقین ولسوالی چال با همکاری دفتر میشن ایست و در هماهنگی مدیریت عمومی خدمات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۷
Background image

دیدار رئیس زراعت غزنی با قوماندان امنیه آن ولایت

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
 مولوی محمد اسماعیل شکیب رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی  با مخدوم عالم ربانی  قوماندان امنیه آن ولایت دیدار کرد.
در این دیدار، روی مشکلات موجود در بخش‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۷
Background image

سروی پروسس لبنیات در مرکز ولایت نیمروز 

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز  همراه با نماینده مقام ولایت، نماینده ریاست اقتصاد و نماینده موسسه  او اچ ای، به منظور سروی خانواده‌های بی‌بضاعت و. . .

بازگشت به خبرها