سه مرکز پروسس زعفران در دایکندی ساخته می‌شود

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۷:۲۳
سه مرکز پروسس زعفران در دایکندی ساخته می‌شود

۲۶  سرطان ۱۴۰۰
قرارداد تهیه و خریداری وسایل و تجهیزات سه مرکز پروسس زعفران، میان ریاست زراعت دایکندی و شرکت درخشان دایکندی به امضا رسید.
سیدعبدالواحد فیروزی، رییس زراعت دایکندی، در مراسم امضای این قرارداد گفت که این مراکز در نیلی و ولسوالی‌های کیتی و شهرستان احداث خواهد شد. آقای فیروزی افزود که این مراکز مربوط سه انجمن زعفران‌کار می‌شود.
هدف از ساخت این مراکز، تشویق زعفران‌کاران به کشت این گیاه باارزش و پروسس بهتر آن است.
رییس زراعت دایکندی از شرکت برنده خواست تا تجهیزات قرارداد شده را مطابق توافق و به وقت مناسب تهیه کند.
هزینه ساخت این سه مرکز به یک میلیون و ۴۷۸ هزار و ۷۰۰ افغانی می‌رسد. این مبلغ توسط وزارت زراعت تامین می‌شود.
هدف از ساخت این مراکز، تشویق زعفران‌کاران به کشت این گیاه باارزش و پروسس بهتر آن است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۸
Background image

برنامه سه‌روزه ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت سمنگان آغاز شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان مرکز و ولسوالی‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با همکاری ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۴:۵۵
Background image

در ارزگان، پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی افتتاح شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از دو و نیم میلیون افغانی، در منطقه سرکلا از مربوطات قریه چنار، در مربوطات مرکز ترینکوت ولایت ارزگان، به. . .

BACK TO NEWS