دو کارخانه تولید مواد خوراکی حیوانی در لغمان فعال شد

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۷:۸
دو کارخانه تولید مواد خوراکی حیوانی در لغمان فعال شد

۲۶سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، از طریق پروژه «کوچی‌ کلپ» و به همکاری موسسه «دی‌سی‌ای»، دو کارخانه تولید مواد خوراکی حیوانی فعال کرده است.
ریاست زراعت می‌گوید که موسسه «دی‌سی‌ای» برای فعال‌سازی این دو کارخانه، دو پایه میل با دو پایه جنراتور و هم‌چنین ۱۴هزار کیلوگرام جواری، چهارهزار کیلوگرام کنجاره، سه‌هزار و چهار کیلوگرام سبوس، دوهزار کیلوگرام مشنگ، سه‌هزار پودر استخوان و سه کیلوگرام نمک، به منظور تهیه و تولید مواد خوراکی حیوانی برای تغذیه حیوانات مربوط به کوچی‌ها کمک کرده است. این دو کارخانه پس از آموزش کارمندانش، در روزهای نزدیک آغاز به فعالیت می‌کند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۵:۲۷
Background image

افتتاح کنفرانس گزارش‌دهی نتایج علمی سالانه انستیتوت تحقیقات زراعتی

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

کنفرانس گزارش‌دهی نتایج علمی سالانه تجارب و تحقیقات ریاست عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی برای سال ۱۴۰۴، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، روسا،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۴۶
Background image

استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در ولسوالی بگرامی

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

کارمندان بخش حفاظه نباتات و ترویج باغداری ریاست زراعت کابل در ولسوالی بگرامی از تطبیق و استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در قریه‌جات مختلف این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۱۱
Background image

بازدید مسئولان وزارت زراعت از قطعات نمایشی گندم در مهترلام لغمان

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به‌منظور بررسی روند تطبیق قطعات نمایشی گندم، رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت با هیأت همراه‌شان از قریه‌جات مهترلام، مرکز ولایت. . .

بازگشت به خبرها