۱۵هزار کیلوگرام پیاز زعفران در کابل توزیع شد

content_admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۱ - ۱۵:۱۷
۱۵هزار کیلوگرام پیاز زعفران در کابل توزیع شد

۲۱ سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت کابل از توزیع ۱۵ هزار کیلوگرام پیاز زعفران در بسته‌های زراعتی به دهقانان خبر می‌دهد.
 این ریاست می‌گوید که هر بسته زراعتی شامل ٥٠٠ كيلوگرام پياز زعفران، سبد پلاستيكي، ماسك، قوطي المونيمي، دستكش، پتنوس نكلي، پنس و يك ليتر كود مايع بوده که به دهقانان زعفران‌کار در ولسوالي‌هاي کابل توزيع شده است.
هزينه مجموعي اين پروژه بیش از یک ميليون و ٩٥٨ هزار افغاني است كه از بودجه انكشافي وزارت زراعت تمويل مي‌شود.
گفتنی است که شیوه كشت زعفران نیز به دهاقين آموزش داده شده و قرار است ١٥ جريب زمين تحت کشت آن قرار گیرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها