ملاقات وزیر زراعت با نماینده UNODC برای افغانستان

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۰ - ۱۵:۱
ملاقات وزیر زراعت با نماینده UNODC برای افغانستان

۲۰ سرطان ۱۴۰۰
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با سیسر گویدس، نماینده دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNODC) برای افغانستان، در مورد همکاری این دفتر با سکتور زراعت دیدار کرد.
آقای گویدس در این دیدار گفت که یو‌ان‌او‌دی‌سی در بخش تسهیل دسترسی مردم به مارکیت‌های بین‌المللی و ترانزیت در افغانستان کار می‌کند. او هم‌چنان علاوه کرد که این مؤسسه در مأموریت خویش سه هدفِ تطبیق قانون، عدالت جزایی و توسعه بدیل را دنبال می‌کند.
داکتر انوارالحق احدی،‌ وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، ضمن ابراز تشکر از همکاری‌های دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد، خواستار همکاری دوام‌دار این نهاد شد.
آقای گویدس در مورد فعالیت‌های دوام‌دار یو‌ان‌او‌دی‌سی در افغانستان، اطمینان داد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۶
Background image

آغاز کمپاین واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولسوالی چمتال ولایت بلخ آغاز شد. این برنامه با حضور آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۴
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر جلسه‌ای تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
جلسه با تلاوت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع خوراکه متراکم حیوانی برای افزایش وزن بره‌ها در فاریاب

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع خوراکه متراکم حیوانی (کانسنتریت) به منظور تقویت تغذیه و افزایش وزن بره‌ها در برخی ولسوالی‌های ولایت فاریاب اجرا شد. این برنامه با هماهنگی آمریت مالداری و. . .

بازگشت به خبرها