دیدار وزیر زراعت با مسوولان جایکا در مورد ادامه حمایت جاپان از سکتور زراعت

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۶ - ۱۶:۱۷
دیدار وزیر زراعت با مسوولان جایکا در مورد ادامه حمایت جاپان از سکتور زراعت

۱۶ سرطان ۱۴۰۰
وزیر زراعت،‌ آبیاری و مالداری با زوسینگ، مسوول اداره همکاری‌های بین‌المللی جاپان یا جایکا (JICA)  و همکارانش در مورد ادامه حمایت جاپان از سکتور زراعت افغانستان ملاقات کرد.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، مالداری و آبیاری، در این دیدار ضمن قدردانی از حمایت‌های جاپان از سکتور زراعت افغانستان، گفت که این کشور بورسیه‌های بسیار مؤثر به محصلان افغانستان داده و کادرهای بسیار ورزیده را به‌‌خصوص در بخش زراعت، تربیت کرده است. وی هم‌چنان خواستار ادامه حمایت‌های جاپان از سکتور زراعت کشور شد.
مسوولان جایکا در این دیدار گفتند که جاپان به فعالیت خود در بخش تحصیلی و اعطای بورسیه، استراتژی و پالیسی‌سازی، حمایت از سکتور خصوصی، حمایت از تولیدات باکیفیت، و تقویت زیرساخت‌ها ادامه می‌دهد. آن‌ها هم‌چنان از وزیر زراعت خواستار تهیه طرحی شدند تا بر مبنای آن جاپان به حمایتش از سکتور زراعت ادامه دهد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۱
Background image

توزیع ۱۰ هزار خریطه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان سمنگان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع ۱۰ هزار خریطه ویژه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان خبر داد.
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور مؤسسات همکار در ولایت بامیان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور نمایندگان مؤسسات همکار، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و سایر اشتراک‌کنندگان، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها