کانال آبیاری قریه نوآباد چهارباغ سرپل ساخته می‌شود

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۱۵ - ۱۷:۰
کانال آبیاری قریه نوآباد چهارباغ سرپل ساخته می‌شود

۱۵سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، به همکاری پروژه اضطراری زراعتی و مصونیت موادغذایی، EATS، قرارداد ساخت کانال آبیاری قریه نوآباد چهارباغ ولایت سرپل را با مسوولان شورای انکشافی چهارباغ به امضا رساند.
این کانال با هزینه ۳۴ میلیون و ۷۹هزار و ۱۲ افغانی به طول هشت‌متر به شکل پخته و اساسی از کمک‌های مالی بانک جهانی توسط پروژه «ایتس» ساخته می‌شود.
با ساخت این کانال، حدود یک‌هزار جریب زمین زراعتی تحت پوشش آبیاری قرار گرفته و صد خانواده از آن مستفید می‌شوند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۲
Background image

توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز برای مسئولان کلینیک‌های صحی حیوانی ولایت کابل

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، روند توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز را برای مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

بازدید رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت از کمپنی میلکو در ولایت کندهار

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت کندهار، از کمپنی «میلکو» بازدید به عمل آورد.
در. . .

بازگشت به خبرها