به ۳۸۰ زن زراعت‌پیشه در جوزجان بسته‌های تولید سمارق توزیع شد

naim.rezai
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۳ - ۱۴:۳۱
به ۳۸۰ زن زراعت‌پیشه در جوزجان بسته‌های تولید سمارق توزیع شد

۱۳سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، از طریق موسسه خیریه «PRB» و به حمایت مالی دفتر «WHH»، به منظور ترویج و توسعه کشت سمارق، به ۳۸۰ تن از زنان زراعت‌پیشه در این ولایت بسته‌های کشت و تولید سمارق توزیع کرده است.
این بسته‌ها که شامل کولر آبی، میز فلزی، قیچی، خریطه‌ جالی، چوکی پلاستیکی، دست‌کش و برخی از لوازم مورد ضرورت دیگر می‌شود، به زنان زراعت‌پیشه در ولسوالی‌ آقچه و شهر شبرغان مرکز ولایت جوزجان توزیع شده است.
زنان مستفیدشونده از این بسته‌ها، از کمک‌های ارایه شده ابراز خرسندی کرده و خواستار تداوم چنین کمک‌ها شده‌اند

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۵:۸
Background image

تثبیت ۵۰۰ جریب زمین برای ایجاد سردخانه‌های عصری در ولسوالی بگرام، ولایت پروان

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظ‌الله تعالی، قرار است زمین برای ایجاد و ساخت سردخانه عصری‎‌ در ولایت مختلف کشور تثبیت گردد که به این منظور هیئت مختلط از ریاست زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۲۱
Background image

صادرات بیش از دو تُن عسل طبیعی ولایت بلخ به بازارهای خارجی

۲۲ جدی۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از تولیدات داخلی و توسعه سکتور مالداری، در جریان سال ۱۴۴۷ هجری قمری، بیش از دو تُن عسل طبیعی تولید ولایت بلخ با همکاری زنبورداران و انجمن‌های فعال این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۵
Background image

برگزاری جلسه عوایدی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان 

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هفته‌وار گزارش‌دهی عوایدی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با حضور رئیس این اداره، نماینده اداره مستوفیت، آمرین شعبات، مدیر عمومی مالی و اداری و اعضای. . .

بازگشت به خبرها