با افتتاح اولین پروژه سولر سیستم در دایکندی، ۴۸ هکتار زمین تحت آبیاری قرار گرفت

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۰ - ۱۱:۲
با افتتاح اولین پروژه سولر سیستم در دایکندی، ۴۸ هکتار زمین تحت آبیاری قرار گرفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۰
نخستین پروژه سولر سیستم بالای دریای هلمند در ولسوالی میرامور ولایت دایکندی، به بهره‌برداری سپرده شده و با بهره‌برداری آن ۴۸ هکتار زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است.
این پروژه به کمک بنیاد آقاخان و تحت نظارت ریاست زراعت دایکندی، بالای دریای هلمند در ولسوالی میرامور اجرا شده است. ریاست زراعت دایکندی می‌گوید که با استفاده از این سیستم، به طول ۴۵۰ و ارتفاع ۲۰۰ متر، آب از دریای هلمند بالای مزارع انتقال می‌یابد و ۴۸ هکتار زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است.
از این پروژه 57 خانواده مستفید می‌شوند. هزینه اجرای این پروژه به یک میلیون و ۴۱۳هزار و ۸۹۹ افغانی می‌رسد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها