با افتتاح اولین پروژه سولر سیستم در دایکندی، ۴۸ هکتار زمین تحت آبیاری قرار گرفت

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۰ - ۱۱:۲
با افتتاح اولین پروژه سولر سیستم در دایکندی، ۴۸ هکتار زمین تحت آبیاری قرار گرفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۰
نخستین پروژه سولر سیستم بالای دریای هلمند در ولسوالی میرامور ولایت دایکندی، به بهره‌برداری سپرده شده و با بهره‌برداری آن ۴۸ هکتار زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است.
این پروژه به کمک بنیاد آقاخان و تحت نظارت ریاست زراعت دایکندی، بالای دریای هلمند در ولسوالی میرامور اجرا شده است. ریاست زراعت دایکندی می‌گوید که با استفاده از این سیستم، به طول ۴۵۰ و ارتفاع ۲۰۰ متر، آب از دریای هلمند بالای مزارع انتقال می‌یابد و ۴۸ هکتار زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است.
از این پروژه 57 خانواده مستفید می‌شوند. هزینه اجرای این پروژه به یک میلیون و ۴۱۳هزار و ۸۹۹ افغانی می‌رسد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۹
Background image

توزیع بزهای شیری همراه با خوراک در ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه اکتیـد، برای ۵۰ خانواده مستحق در ولسوالی خانقاه، بزهای شیری همراه با خوراک مورد نیاز توزیع کرد.
هر خانواده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۶
Background image

ایجاد ۳۰۰ باغ بادام و شفتالو در جریان کمپاین خزانی در ولایت کندز

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز اعلام کردند که در راستای تقویت تولیدات باغداری و بهبود وضعیت زندگی دهقانان، در جریان کمپاین خزانی، دفتر «داکار» با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

دیدار معین وزارت زراعت افغانستان با معین وزارت صنعت و تجارت قرغیزستان 

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، با معین وزارت صنعت و تجارت کشور قرغیزستان در کابل دیدار و گفت‌وگو. . .

بازگشت به خبرها