بررسی فعالیت‌های پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی EATS

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۸ - ۱۵:۱۱
بررسی فعالیت‌های پروژه EATS

۸ سرطان ۱۴۰۰
جلسه هماهنگی در مورد بررسی فعالیت‌های سال گذشته پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی (EATS) به ریاست حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با مسوولان بانک جهان و پروژه EATS برگزار شد.
در این جلسه مسوولان پروژه EATS در مورد فعالیت‌ها و دستاوردهای این پروژه از جمله ساخت سردخانه‌ها، معلومات ارایه کردند و رییس تحقیقات وزارت زراعت نیز در مورد کارهای تحقیقاتی به جلسه توضیح داد.
علاوه بر آن، اعضای جلسه گفتند که نیاز است ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ سردخانه صفرانرژی جدید به منظور نگهداری محصولات زراعتی ساخته شود‌.
از سوی دیگر، مسوولان بانک جهانی گفتند که فعالیت‌های پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی با پرداخت ۵۷.۵ میلیون دالر از سوی این بانک، برای دو سال تمدید شده است.
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، به ریاست‌های مربوط هدایت داد که هرچه زودتر پیشنهادهای خود را به پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی ارسال کنند تا به بانک جهانی برای تخصیص بودجه سپرده شود. وی هم‌چنان به مسوولان این پروژه و سایر بخش‌های مربوط هدایت داد تا فعالیت‌های‌شان را تسریع بخشند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۹:۸
Background image

توزیع مرغ‌ و بز به بیش از ۴۰۰ خانواده مستحق در کابل آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، با همکاری اداره احیای مجدد دهات افغانستان (آر‌آر‌ای)، پروژه‌ای را تحت عنوان «بهبود رفاه و توانمندسازی جوامع آسیب‌پذیر در افغانستان» در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۸:۵۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت امور ریاست زراعت غزنی را بررسی کرد؛ تأکید بر شفافیت اداری، مسئولیت‌پذیری و تقویت تنظیم منظم عشر و زکات

مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت غزنی، همراه با مفتی ندا محمد ندیم، رئیس عمومی عشر و زکات، و هیئت همراه، با مولوی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۳ - ۸:۵۸
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول پروژه تغییرات اقلیمی و بدیل معیشت سازمان ملل متحد

۱۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و پروژه تغییرات اقلیمی و بدیل معیشت سازمان برنامه انکشافی ملل متحد (UNDP) در افغانستان، تحت رهبری الحاج مولوی. . .

بازگشت به خبرها