دیدار وزیر زراعت با معاون سفیر هند در مورد افزایش بورسیه‌های تحصیلی در بخش زراعت

content_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲ - ۱۰:۵
دیدار وزیر زراعت با معاون سفیر هند در مورد افزایش بورسیه‌های تحصیلی در بخش زراعت

۲ سرطان ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، مالداری و آبیاری با راغورام اس، معاون سفیر هند‌ در کابل، در مورد کمک‌های هند به بخش زراعت افغانستان ملاقات و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار وزیر زراعت از معاون سفیر هند خواست که برای آموزش و تربیت متخصصان در رشته‌های مربوط به زراعت از جمله رشته باغداری، بورسیه‌های اختصاصی بدهد.
راغورام اس، معاون سفیر هند در کابل، گفت که کشورش علاقه دارد تا علاوه بر اعطای بورسیه به محصلان افغان، رشته زراعت پوهنتون قندهار را نیز حمایت کند و سطح آن را ارتقا بدهد. وی هم‌چنین گفت که هند در افغانستان اکنون نیز پروژه‌هایی را در قسمت حمایت از سکتور زراعت دارد که با وزارت‌های دیگر عقد شده است.
وزیر زراعت گفت که پس از این پروژه‌های مربوط به زراعت، باید در هماهنگی با وزارت زراعت افغانستان اجرایی شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها