تأکید وزیر زراعت برای مهار فوری آتش‌سوزی جنگلات نورگرام نورستان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۶ - ۱۴:۴۸
تأکید وزیر زراعت برای مهار فوری آتش‌سوزی جنگلات نورگرام نورستان

۲۶ جوزا ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، به ریاست‌های ذی‌ربط این وزارت و ریاست زراعت ولایت نورستان دستور داده تا برای مهار آتش‌سوزی در جنگلات ولسوالی نورگرام این ولایت اقدام فوری کنند.
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، امروز بار دیگر به مسوولان این وزارت دستور داد تا برای مهار آتش، اقدام فوری کرده و تجهیزات لازم را به ساحه بفرستند.
عبدالوهاب نسیمی، رییس زراعت نورستان، می‌گوید که در نتیجه درگیری مسلحانه میان دو قوم در ولسوالی نورگرام، جنگلات دره شام این ولسوالی آتش گرفته است.
آقای نسیمی افزود که این آتش‌سوزی به طرف جنگلات دره کورگل در حال گسترش است. به گفته او، تاکنون در حدود ۱۷۴ هکتار جنگل سوخته است. جنگلات این منطقه شامل درختان جلغوزه، بلوط و نشتر می‌شود.
رییس زراعت نورستان می‌گوید که براساس دستور وزیر زراعت، برای مهار آتش‌‌، وسایل و امکانات تخنیکی از ریاست عمومی منابع طبیعی این وزارت به ساحه فرستاده شده و تلاش‌ها جریان دارد تا به زودترین فرصت این آتش‌سوزی مهار شود.
عبدالوهاب نسیمی، رییس زراعت ولایت نورستان، می‌گوید که شدت آتش‌سوزی در برخی مناطق زیاد و در برخی دیگر کمتر است.
آتش‌سوزی در جنگلات ولسوالی نورگرام ولایت نورستان از چهار روز به این سو جریان دارد.
فعلاً از شدت آتش‌ کاسته شده و تلاش‌ها برای مهار آن ادامه دارد.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۲۶
Background image

ایجاد کشتزارهای نمایشی گندم به‌منظور افزایش حاصلات گندم در خوست

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست در چارچوب بودجه انکشافی امارت اسلامی افغانستان و تحت نظارت ریاست غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کشتزارهای نمایشی گندم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

BACK TO NEWS