کار ساخت ۸۰ ذخیره‌گاه کچالو از طریق مدیریت محصولات زراعتی در دایکندی شروع شد

naim.rezai
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۱۶:۳۹
کار ساخت ۸۰ ذخیره‌گاه کچالو از طریق مدیریت محصولات زراعتی در دایکندی شروع شد

۲۵جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، می‌گوید که کار ساخت هشتاد ذخیره‌گاه جدید کچالو از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی مربوط به وزارت زراعت، آغاز شده است.
کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها، امروز در سفر مسوولان محلی به ولسوالی‌های کیتی و کجران، با گذاشتن سنگ‌ تهداب یک ذخیره‌گاه کچالو، رسماً آغاز شد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سال گذشته نیز ۲۷۰ پروژه از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در ولایت دایکندی تطبیق کرد. ریاست زراعت دایکندی می‌گوید که تطبیق این پروژه‌ها موثریت زیاد به همراه دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها