در جلسه اداری روی مصرف بودجه انکشافی تاکید شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۹ - ۱۶:۱۱
در جلسه اداری روی مصرف بودجه انکشافی تاکید شد

۲۹ثور ۱۴۰۰
در جلسه اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، روی مصرف بودجه انکشافی این وزارت تاکید شد.
این جلسه که امروز تحت رهبری حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی و سرپرست وزارت زراعت با حضور شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری و روسای ریاست‌ها و پروژه‌ها برگزار شد، در باره میزان مصرف بودجه انکشافی سال مالی ۱۴۰۰ بحث شد.
در این جلسه آقای غفوری به تمامی روسا دستور داد تا به اجرای پروژه‌های انکشافی در مرکز و ولایات سرعت ببخشند.
معین آبیاری و منابع طبیعی هم‌چنین گفت که در روند تطبیق قراردادها، داوطلبی‌ها و آغاز کار عملی پروژه‌های انکشافی هیچ‌گونه سکتگی و تاخیر قابل قبول نیست و تطبیق پروژه‌های انکشافی در مرکز و لایات باید سرعت داده شود.
آقای غفوری در این نشست به برخی از مشکلات در روند تدارکاتی وزارت زراعت نیز اشاره کرد اما گفت که این مشکلات باید فوراً حل گردد تا در عملی‌سازی پروژه‌های انکشافی سکتگی به‌وجود نیاید.
بودجه انکشافی وزارت زراعت آبیاری و مالداری در سال مالی جاری، ۱۲میلیارد و ۳۲۱ میلیون و ۳۶هزار و ۹۰۸ افغانی است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۴:۲۷
Background image

فصل برداشت پیاز آغاز شد

هفته‌نامه‌ی دهقان | محمد تمیم صدیقی 
افغانستان دارای اقلیم مناسب جهت رشد و پرورش پیاز است. پیاز در ساحات هموار و مرتفع كشت می‌شود و برای نشو و نموی خود به درجه حرارت مناسب، رطوبت نسبی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۷:۲۹
Background image

برگزاری جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری

۲۰ اسد ۱۴۰۰
جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری، با حضور شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و وحیدالله یوسفی رییس عمومی سیستم معلوماتی نشانه‌های جغرافیایی اداره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۶:۵۶
Background image

امسال حاصلات بادنجان رومى در بغلان افزایش یافته است

۲۰ اسد ۱۴۰۰
امسال، میزان حاصلات بادنجان رومی در ولایت بغلان، در مقایسه با سال گذشته افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است.
بغلان برای رشد و پرورش بادنجان رومى، آب‌ و هوای مناسب دارد و در طی. . .

BACK TO NEWS