تولید نزدیک به ۹۰۰ هزار تُن کچالو در کشور

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۱ - ۱۵:۱۱
 تولید نزدیک به ۹۰۰ هزار تُن کچالو در کشور

۱۱ ثور ۱۴۰۰
سال گذشته از تمام مزارع افغانستان حدود ۸۵۵ هزار و ۳۹۵ متریک تُن کچالو برداشت شده‌ است. بیشترین مزارع کچالو در ولایت‌های بامیان، میدان وردک، لوگر، غور، هرات، فراه، بغلان، بلخ، فاریاب، جوزجان، ننگرهار و کندز می‌باشد. زمین‌های تحت کشت کچالو در سال گذشته به ۵۳ هزار۶۷۴ هکتار زمین می‌رسید.
کچالو از سبزی‌جات است که مشتریان زیادی برای مصرف دارد. در نتیجه تلاش‌های متخصصین و زارعین در کمیت، قیمت و کیفیت کچالو تفاوت زیادی نسبت به گذشته رونما شده ‌است. هم‌اکنون یک سیر کچالو در بازار کابل از ۱۵۰ تا ۲۰۰ افغانی فروش می‌شود. وزارت زراعت هزاران سردخانه های صفر انرژی برای نگهداری کچالو در ولایت‌های مختلف ساخته تا دهقانان بتوانند از آن استفاده کرده و در قیمت آن تغییرات بیاید و نرخ بازار هم کنترول شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۶
Background image

افتتاح قوریه‌جات و مرکز پروسس لبنیات در ولسوالی حصه اول ولایت پنجشیر

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه تلاش‌های ریاست زراعت و ریاست اقتصاد ولایت پنجشیر برای رشد تولیدات داخلی و تقویت اقتصاد محلی، سه جریب زمین در ولسوالی حصه اول به هدف ایجاد قوریه‌جات و مرکز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۳:۴۰
Background image

جلسه بررسی وضعیت و تسریع پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی برگزار شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مورد بررسی وضعیت و تسریع روند پروژه‌های انکشافی تنظیم منابع طبیعی سال ۱۴۰۴ برگزار شد. این جلسه تحت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۳:۳۸
Background image

تدویر نشست سکتور زراعت و انکشاف دهات با موسسات همکار در ولایت غور

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشترک سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت غور با حضور نمایندگان موسسات همکار در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست به ریاست شیخ حفیظ. . .

بازگشت به خبرها