آغاز فعالیت تنظیم آب‌ریزه‌ها در ساحه ۸۵۰ هکتار زمین در کابل

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۹ - ۹:۲۵
آغاز فعالیت تنظیم آب‌ریزه‌ها در ساحه ۸۵۰ هکتار زمین در کابل


۹ ثور ۱۴۰۰
ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت، زراعت آبیاری و مالداری، از طریق تطبیق پروژه کمربند سبز کابل فعالیت‌های تنظیم آب‌ریزه‌ها و سرسبزی را در مساحت ۸۵۰ هکتار زمین در ساحه کوه‌های انجنیرک مربوط ولسوالی شکردره کابل آغاز کرد.
فعالیت‌های تخنیکی این پروژه، شامل اعمار چکدم‌ها برای حفاظت آب‌های برف و باران، احداث تراس‌ها، حوض‌های جذبی، حفر چرک‌ها برای غرس نهال و بذر تخم درختان و اعمار دو شبکه آبیاری و سایر فعالیت‌های فیزیکی و بیولوژیکی می‌باشد. با تطبیق این فعالیت‌ها و هم‌چنان حفاظت ۲هزار و ۵۰۸ هکتار زمین، برای دوهزار نفر تا ختم سال روان فرصت‌های کاری فراهم می‌گردد.
تنظیم آب‌ریزه‌ها یکی از روش‌های موثر و سازگار در برابر تغییر اقلم شمرده می‌شود و باعث حفاظت آب‌های برف و باران، جلوگیری از وقوع سیلاب‌های ویرانگر، تقویت آب‌های زیر زمینی و احیای جنگلات و پوشش نباتی می‌گردد.
پروژه کمربند سبز کابل طی پنج سال گذشته فعالیت‌های تنظیم آب‌ریزه‌ها و سرسبزی را در ساحه ۲هزار ۵۰۸ هکتار زمین در تپه‌های بند قرغه، قلعه مسلم، کلوله پشته، قصبه، کوه‌های آسمایی، شیردروازه الی بینی‌حصار، بادام‌باغ‌، تنگی غارو و اطراف شهرک منشی میرغلام انجام داده است. براساس ارزیابی‌ها در ۲هزار و ۵۰۸ هکتار ساحه آب‌ریزه،  حدود ۳.۷۶ میلیون مترمعکب آب برف و باران در سال جذب می‌شود که در تقویت آب‌های زیرزمینی و کاهش آلودگی‌های هوا تاثیر گذار نیز می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها