بیش‌ از دوهزار و شش‌صد فارم ماهی‌پروری در سطح کشور فعالیت دارند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۱۷ - ۱۴:۴۳
بیش‌ از دوهزار و شش‌صد فارم ماهی‌پروری در سطح کشور فعالیت دارند

۱۷حمل ۱۴۰۰
براساس معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، دوهزار و ۶۳۶ فارم ماهی‌پروری در سراسر کشور وجود دارند که از طریق این فارم‌ها سالانه بیشتر از ده‌هزار متریک‌تُن گوشت ماهی تولید می‌شود.
ولایت‌های هلمند، کندهار، ننگرهار، کندز، ارزگان، کنر و هرات از تولید کنندگان اصلی گوشت ماهی در سطح کشور می‌باشند.
شیر ماهی، لقه ماهی، خال ماهی، طیاره ماهی، موری ماهی، ماهی قنات و مار ماهی از ماهی‌های مشهور در افغانستان اند. یک کیلو گوشت ماهی تازه از دوصد افغانی تا سه‌صد افغانی در بازارهای کابل و ولایات به فروش می‌ر‌سد.
وزارت زراعت سالانه بین هشتاد تا صد مرکز پرورش‌ماهی ایجاد می‌کند. یکی از برنامه‌های کلیدی این وزارت توسعه پایدار ماهی‌پروری در کشور است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت دایکندی با مؤسسات همکار برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و نمایندگان مؤسسات همکار برگزار شد.
در این جلسه، نمایندگان مؤسسات همکار گزارش فعالیت‌ها و برنامه. . .

بازگشت به خبرها