۲۵ جریب باغ متراکم در بامیان ساخته می‌شود

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۱/۷ - ۱۵:۲۰
۲۵ جریب باغ متراکم در بامیان ساخته می‌شود

۷حمل ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که کار احداث باغ‌های متراکم از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری وزارت زراعت در این ولایت آغاز شده است.
این باغ‌ها که شامل سیب و ناک می‌شود، برای ۲۵ تن از باغداران واجد شرایط با هزینه سی میلیون و هشت‌صد‌هزار افغانی به کمک بانک انکشاف آسیایی در مرکز بامیان و ولسوالی‌های یکه‌ولنگ و شیبر ساخته می‌شود.
ریاست زراعت بامیان افزوده که برای احداث این باغ‌های متراکم به هر باغدار ۶۳۰ نهال نوع ترکی و یک بوجی کود کیمیاوی توزیع می‌شود. قرار است ۱۵ جریب در مرکز، پنج جریب در یکه‌ولنگ و پنج جریب دیگر در ولسوالی شیبر احداث شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS