هماهنگی‌ها و همکاری‌ها میان وزارت زراعت و اداره تدارکات ملی بیشتر تقویت می‌شود

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۱/۷ - ۱۶:۱۳
هماهنگی‌ها و همکاری‌ها میان وزارت زراعت و اداره تدارکات ملی بیشتر تقویت می‌شود

۷حمل ۱۴۰۰
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبعی و شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با با ویس رحیمی معاون مسلکی اداره تدارکات ملی به منظور تقویت هماهنگی‌ها و گسترش همکاری‌ها میان دو اداره، باهم دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار که شماری از روسای وزارت زراعت و اداره تدارکات ملی نیز حضور داشتند، روی ظرفیت‌سازی اتحادیه‌ها و شرکت‌هایی که در راستای تولید و پروسس محصولات زراعتی و مالداری فعالیت دارند و همین‌طور ایجاد میکانیز مشخص و بهتر برای بررسی محصولات این شرکت‌ها و اتحادیه‌ها نیز بحث شد.
ویس رحیمی معاون مسلکی اداره تدارکات ملی در این دیدار از وزارت زراعت به‌خاطر هماهنگی‌ها و همکاری‌های این وزارت با تدارکات ملی ابراز خرسندی کرده و به منظور تسریع بحشیدن به این روند تاکید کرد. آقای رحیمی از وزارت زراعت خواست تا ارقام مورد نیاز را مطابق به درخواست اداره تدارکات ملی در بخش‌ها مربوطه آن‌ها بفرستد تا این روند سریع‌تر انجام شود.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبعی وزارت زراعت، در این دیدار گفت: «طبق هدایت رییس‌جمهور در قراردادهای تدارکات ملی به تولیدات داخلی اولویت داده می‌شود و ما یک مسوده قانونی را تهیه نمودیم که به اساس آن دهقانان و مالداران در سطح قریه‌ها، انجمن‌ها و در سطح ولسوالی‌ها اتحادیه‌های ولسوالی‌ها را تشکیل بدهند و همین‌طور درسطح ولایت یک اتحادیه ولایتی و بعد آن اتحادیه‌های ولایتی یک اتحادیه ملی را شکل بدهند که این اتحادیه‌ها سکتورهای سبزیجات، جبوبات، غله‌جات، میوه‌جات و لبنیات را در بر می‌گیرند.»
 آقای غفوری افزود که با استفاده از این اتحادیه‌ها می‌توان دهقانان را حمایت قرار داد و تولید واقعی دهقانان از طریق این اتحادیه‌ها که اداره تدارکات ملی برای‌شان قرار داد می‌دهد، به فروش برسد.
حشمت‌الله غفوری از تاسیس یک اتحادیه زنان‌زراعت‌پیشه نیز خبر داد و از اداره تدارکات ملی خواست که در قراردادهای ملی مربوط به محصولات زراعتی، به زنان اولولیت بدهد.
هم‌چنین شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت از همکاری‌ها موثر وزارت زراعت با اداره تدارکات ملی یاد کرده و گفت وزارت زراعت در این بخش با اداره تدارکات ملی همکار است و با استخدام روسای جدید در وزارت زراعت این همکاری‌ها بیشتر شده و تسریع می‌یابد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۲۴
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت سرحدات، اقوام و قبایل

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی محمد فاروق امرخیل آمر تبادله اراضی ریاست انتقال و توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

افزایش ۱۰ درصدی در حاصلات انگور در لوگر

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که امسال در مقایسه با سال گذشته حاصلات انگور در این ولایت ۱۰ درصد افزایش یافته است.
. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین جوزجان

۲۶ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج تخم اصلاح‌شده گندم و بلند بردن سطح حاصلات، برای ۴۳ تن از دهاقین مرکز و ولسوالی‌های تحت پوشش این ولایت تخم. . .

بازگشت به خبرها