برگزاری نمایشگاه زراعتی در نیمروز به مناسبت افتتاح بند کمال‌خان و جشن دهقان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵ - ۹:۵۰
برگزاری نمایشگاه زراعتی در نیمروز به مناسبت افتتاح بند کمال‌خان و جشن دهقان

۵ حمل ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به مناسبت جشن دهقان و افتتاح بند کمال‌خان، یک نمایشگاه زراعتی برگزار کرد.
بند کمال‌خان، دیروز با حضور رییس‌جمهور و معاونین ریاست‌جمهوری و هم‌چنین شمار دیگری از اعضای کابینه رسماً افتتاح شد.
رییس‌جمهور محمداشرف غنی و دیگر اعضای کابینه، به امید افغانستان آباد و شاداب، ابتدا نهالی در ساحه بند کمال‌خان غرس کرده و سپس این بند را افتتاح کردند.
پس از افتتاح بند کمال‌خان، رییس‌جمهور و هیات همراهش، از نمایشگاه زراعتی که توسط ریاست زراعت نیمروز راه‌اندازی شده بود، دیدن کردند.
در نمایشگاه زراعتی ریاست زراعت ولایت نیمروز، انواع مختلف فرآورده‌های زراعتی و مالداری، ماشین‌آلات زراعتی و صنایع دستی نیمروز به نمایش گذاشته شده بود.
بند کمال‌خان پس از ۷۰۰ سال انتظار دوباره به بهره‌برداری سپرده شد. با بهره‌برداری این بند، بیش از ۱۷۴هزار هکتار زمین زراعتی زیر کشت قرار می‌گیرد و نیمروز دوباره به گدام غله‌جات آسیا در خاورمیانه جایگاهش را به دست خواهد آورد.
با اعمار بند کمال‌خان تولید محصولات زراعتی افزایش می‌یابد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل بڼوالى بر ده‌ها بڼوال توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها