رضایت بازدیدکنندگان از تدابیر امنیتی در نمایشگاه زراعتی بادام‌باغ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۶:۵
رضایت بازدیدکنندگان از تدابیر امنیتی در نمایشگاه زراعتی بادام‌باغ

۳ حمل ۱۴۰۰
شماری از بازدیدکننده‌گان از بیست‌وپنجمین نمایشگاه زراعتی بادام‌باغ، می‌گویند که تدابیر لازم امنیتی در این نمایشگاه روی دست گرفته شده و از این موضوع برای مصونیت‌شان اطمینان خاطر می‌دهد.
مریم یک تن از این بازدیدکننده‌گان می‌گوید: «با وجودی که وضعیت امنیتی بسیار خراب است، اما در این‌جا که آمدیم بسیار خوش شدیم و تدابیر امنیتی خوب روی دست گرفته شده است. تلاشی‌ها خیلی خوب و دقیق است و از نیروهای امنیتی خود تشکری می‌کنیم. زمانی که در ساحه نمایشگاه گشت‌وگذار داریم، کسی نمی‌تواند مزاحم ما شود، حضور نیروهای امنیتی گسترده است.»
هم‌چنین حمید دانش، یک تن دیگر از بازدیدکننده‌گان از نمایشگاه، می‌گوید که او در ابتدا به دلیل وضعیت بد امنیتی از حضور در این نمایشگاه دلهره داشت، اما زمانی که تدابیر امنیتی را دیده، مطمین شده است. او که با اعضای خانواده خود در این نمایشگاه آمده است، گفت: «از ابتدا دلهره داشتیم، اما زمانی که دیدم نیروهای امنیتی به صورت درست آن امنیت را گرفته و ما با خاطر آسوده می‌توانیم در نمایشگاه از غرفه‌ها دیدن کرده و گشت‌وگذار کنیم.»
نمایشگاه زراعتی امسال، با تدابیر شدید امنیتی برگزار شده است. در این نمایشگاه، صدها تن از نیروهای امنیتی مصروف تامین امنیت اند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

۱۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و مؤسسات همکار با حضور مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس غله‌جات وزارت زراعت، و سردار خان قانون‌مل، مدیر عمومی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۳۹
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی بنگی تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که در ادامهٔ برنامه‌های حمایتی از زنبورداران محلی، به همکاری مؤسسه میشن ایست، برای ۸ خانواده مستحق در قریه قلبراق بالای ولسوالی بنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۱۸
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر کمیته ناروی

ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرد که مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی این ریاست، با مسئولین دفتر کمیته ناروی دیدار و درباره فعالیت‌های این دفتر در بخش تولید. . .

بازگشت به خبرها