روز دهقان و جشن نوروز در جوزجان گرامی داشته شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۱:۴۹
روز دهقان و جشن نوروز در جوزجان گرامی داشته شد

۳ حمل ۱۴۰۰
به روز دوم حمل، در شهر شبرغان مرکز ولایت جوزجان از جشن نوروز و جشن عنعنه‌ای دهقان با برگزاری مراسم ویژه‌ی فرهنگی و نمایشگاه بزرگ محصولات زراعتی با اشتراک مقامات عالی‌رتبه محلی و هزاران تن از شهروندان جوزجانی بزرگداشت به عمل آمد .
در این مراسم سخنرانان درباره ارزش و اهمیت تاریخی جشن نوروز و جشن عنعنه‌ای دهقان صحبت شد و از فعالیت‌ها و برنامه‌های ریاست زراعت جوزجان قدردانی کرده و بر حل مشکلات سکتور زراعت تاکید ورزیدند .
هم‌چنان در این مراسم، در ۴۰ غرفه فرآورده‌های زراعتی، مالداری، صنایع دستی و آثار هنری به نمایش گذاشته شد که اشتراک‌کننده‌گان از آن بازدید کردند.
این مراسم با ارائه نمایش‌های ورزشی، نمایش تیاتر، ترانه‌های بهاری و میهنی و موسیقی محلی به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۸
Background image

برنامه سه‌روزه ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت سمنگان آغاز شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان مرکز و ولسوالی‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با همکاری ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۴:۵۵
Background image

در ارزگان، پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی افتتاح شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از دو و نیم میلیون افغانی، در منطقه سرکلا از مربوطات قریه چنار، در مربوطات مرکز ترینکوت ولایت ارزگان، به. . .

BACK TO NEWS