دیدار وزیر زراعت با مسوول اداره مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان: گفت‌وگو درباره‌ی تطبیق بهتر برنامه‌های معیشت بدیل

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۱۶:۲۰
دیدار وزیر زراعت با مسوول اداره مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان: گفت‌وگو درباره‌ی تطبیق بهتر برنامه‌های معیشت بدیل

۲۷ حوت ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با انوبا سود«Anubha sood» رییس اداره مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان «UNODC» دیدار کرد. در این دیدار، دو طرف  درباره‌ی تطبیق بهتر برنامه‌های معیشت بدیل و کاهش کشت کوکنار صحبت کردند.
انوبا سود، رییس اداره‌ی مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان، درباره‌ی فعالیت‌ها و برنامه‌های‌شان به وزیر زراعت معلومات داد.
خانم سود گفت: «در بخش زراعت و معیشت بدیل کار می‌کنیم و هم‌آهنگی با شماری از اداره‌ها داریم، هم‌چنان پلان داریم در بخش زنجیره‌های ارزشی زراعتی کار کنیم و این فرصت را به دهقانان بدهیم تا پروژه‌های‌مان را به خواست دهقانان برنامه‌ریزی و پروژ‌ه‌های‌مان را بر آن اساس، تطبیق کنیم و هم‌چنان در بخش ظرفیت‌سازی کار کنیم.»
رییس اداره مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان هم‌چنان گفت که یک پروژه‌ی جدید را در بخش زراعت در چوکات وزارت زراعت راه‌اندازی می‌کنند.
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری سپس گفت: «در بخش معیشت بدیل، از سوی اداره‌ی انکشافی ملل متحد پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی، «CBARD» در وزارت زراعت کار می‌کند و هم‌چنان در این بخش، فعالیت‌های دیگری نیز داریم، نیاز است که تمامی پروژه‌های این بخش، تحت یک چتر فعالیت کنند.»
آقای احدی از رییساداره‌ی مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان خواست که یک گزارش از فعالیت‌های چهار ساله‌ی‌شان را ترتیب و به وی ارایه کنند تا مؤثریت کارهای آینده بهتر شود.
در این ملاقات، شیر شاه امیری، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت نیز حضور داشت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۳
Background image

نظارت از فارم‌های تولید نهال در کابل

۲۶ حوت ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی عبدالاحد خلیل، از فارم‌های مرکزی تولید نهال در کابل بازدید کرده و از روند تولید و توزیع نهال، پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۱
Background image

توزیع تخم سبزیجات در ولسوالی چال ولایت تخار

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که برنامه توزیع تخم سبزیجات برای ۱۱۰ تن از  دهاقین ولسوالی چال با همکاری دفتر میشن ایست و در هماهنگی مدیریت عمومی خدمات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۱۹
Background image

توزیع نهال‌های مثمر در سرپل

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری سرپل اعلام کرد که برنامه توزیع نهال‌های مثمر در چوکات فعالیت‌های باغداری و جنگلداری، با همکاری موسسه اقدام مردم برای تغییر و حمایت مالی. . .

بازگشت به خبرها