۳۲۲ پروژه مدیریت محصولات زراعتی در جوزجان به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ - ۱۱:۲۱
۳۲۲ پروژه مدیریت محصولات زراعتی در جوزجان به بهره‌برداری سپرده شد

۱۳حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، از آغاز بهره‌برداری ۳۲۲ پروژه مربوط به برنامه مدیریت محصولات زراعتی به ارزش ۱۵۳.۴ میلیون افغانی در این ولایت خبر داده است.
این پروژه‌ها شامل ساخت ۱۵۰ کشمش‌خانه، ۱۵۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۲۰ ذخیره‌گاه کچالو و هم‌چنین دو سردخانه‌ میوه‌جات تازه می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۳۸
Background image

افزایش کشت تربوز در ولایت لوگر

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر از افزایش کشت تربوز در این ولایت خبر می‌دهند. به گفته آنان، در سال جاری، بیش از ۳۶۵ هکتار زمین در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز به‌کار یک باب کلینیک صحی حیوانی در ولسوالی پریان

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بهبود خدمات صحی حیوانی و رسیدگی بهتر به مشکلات مالداران، یک باب کلینیک صحت حیوانی در قریه کرپیتاب ولسوالی پریان ولایت پنجشیر افتتاح شد.
به اساس مکتوب رسمی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۰:۱۹
Background image

ایجاد ۱۰ قطعه نمایشی شالی به سیستم قطاری در ولسوالی کشم ولایت بدخشان

۳ سرطان ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در چوکات پلان وزارت زراعت، به هدف ترویج شیوه‌های نوین کشت و افزایش حاصلدهی زمین‌های زراعتی، ۱۰ قطعه نمایشی شالی را در قریه. . .

BACK TO NEWS