۲۲ شبکه‌ی آبیاری در بادغیس ساخته شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۴:۳۲
۲۲ شبکه‌ی آبیاری در بادغیس ساخته شد

۳ حوت ۱۳۹۹
پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی یا «CBARD» که زیر چتر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری فعالیت می‌کند، در ولایت بادغیس ۲۲ شبکه آبیاری در بادغیس ساخته است.
این ۲۲ شبکه‌ی آبیاری در ولسوالی‌های جوند، غورماچ، قادس و بالامرغاب ولایت بادغیس به ارزش بیش از ۴۳ میلیون افغانی ساخته شده است.
با ساخت این شبکه‌های آبیاری در حدود ۶۷۵ هکتار زمین زراعتی آبیاری شده است. پروژه یادشده‌ی وزارت زراعت در سال ۱۴۰۰ نیز در نظر دارد که ۱۰ شبکه آبیاری در ولسوالی‌های جوند، غورماچ و بالامرغاب ولایت بادغیس بسازد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها