استیشن القاح مصنوعی ولسوالی موسهی به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۳ - ۹:۴۹
کابل

۲۳دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور حمایت از مالداران، استیشن القاح مصنوعی حیوانات و مرکز جمع‌آوری شیر ولسوالی موسهی ولایت کابل را به ‌بهره‌برداری رساند.
عمر‌جان منگل رییس اداره زراعت کابل، در باره آغاز بهره‌برداری این مراکز گفت: «استیشن القاح مصنوعی حیوانات به منظور افزایش نسل گوساله‌های اصلاح شده و بلند بردن سطح تولید شیر و گوشت در این ولسوالی و در مجموع در ولایت کابل می‌باشد.
اقای منگل هم‌چنان گفت که ایجاد مرکز جمع‌آوری شیر در کنار ایجاد بازار برای فروش این محصولات در ولسوالی موسهی، زمینه دسترسی باشندگان پایتخت را به شیر تازه و صحی فراهم  می‌سازد.
هردو مرکز به هزینه مجموعی نزدیک به چهارونیم میلیون افغانی از بودجه انکشافی ریاست زراعت کابل ساخته شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها