وزیر زراعت در ملاقات مسوولان بانک جهانی و مسوولان پروژه‌های تحت تمویل این بانک، خواستار توجه خاص پروژه‌ی «EATS» برای رشد باغداری شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ - ۱۴:۸
وزیر زراعت در ملاقات مسوولان بانک جهانی و مسوولان پروژه‌های تحت تمویل این بانک، خواستار توجه خاص پروژه‌ی «EATS» برای رشد باغداری شد

۲۰ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری ملاقات شش ماهه‌ی پنج روزه میان بانک جهانی و پروژه‌های تحت تمویل این بانک را افتتاح کرد.
در این نشست بر علاوه‌ی نماینده‌گان بانک جهانی، فهیم رحیم رییس و شماری دیگر از مسوولان پروژه‌ی اضطراری زراعت و مصونیت غذایی «EATS» نیز حضور داشتند و راجع به پیش‌رفت‌های فزیکی و استخدام در این پروژه، دریافت چالش‌های احتمالی بر سر راه کار و رفع این چالش‌ها صحبت شد.
وزیر زراعت در این ملاقات از بانک جهانی به خاطر حمایت از پروژه‌ی اضطراری زراعت و مصونیت غذایی «EATS» تشکر کرد و گفت که این پروژه برای زراعت و دهقانان مهم و حیاتی است و مطابق شرایط نیازهای کشور شکل گرفته است.
آقای احدی هم‌چنان یادآور شد از آن‌جایی که پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری از سوی بانک جهانی به پایان رسیده، خواهش ما این است که پروژه «EATS»، به رشد باغداری که از سوی وزارت یک بخش برای آن ساخته شده است، توجه خاصی داشته باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۱۴:۹
Background image

در فیض‌آباد دو مرکز عرضه و فروش محصولات لبنی ایجاد و تجهیز شد

۱۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور توسعه زنجیره ارزش محصولات لبنی، بهبود عرضه محصولات باکیفیت و حمایت از اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی خانواده‌ها، دو مرکز عرضه و فروش محصولات لبنی در شهر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۸:۴۸
Background image

توزیع گاوهای شیرده برای ۵۰ خانواده زلزله‌زده در کنر

۱۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
در کنر، روند حمایت از خانواده‌های زلزله‌زده به‌منظور بازسازی زندگی و تقویت معیشت آنان در بخش مالداری ادامه دارد. در ادامه این روند، در چارچوب پروژه «بازسازی زندگی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۱۳:۶
Background image

دیدار رئیس زراعت هرات با هیئت رهبری اتحادیه زعفران افغانستان

۱۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
شیخ مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با هیئت رهبری اتحادیه زعفران افغانستان دیدار و درباره وضعیت کشت و تولید زعفران، فعالیت‌های اتحادیه. . .

BACK TO NEWS