اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان محصولات مرغداری افغانستان پیشنهادهایش را به وزیر زراعت ارائه کرد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ - ۱۰:۲۹
اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان محصولات مرغداری افغانستان پیشنهادهایش را به وزیر زراعت ارائه کرد

۱۹ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با رهبری و شماری از اعضای اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان محصولات مرغداری افغانستان دیدار کرد. در این دیدار درباره‌ی توسعه‌ی بخش مرغداری و زمینه‌های رشد کاروبار مرغداران صحبت شد.
 در آغاز رهبری و اعضای اتحادیه از وزیر زراعت به خاطر حمایت‌های وزارت زراعت از رشد سکتور مرغداری و مرغداران قدردانی کردند و سپس خواهان افزایش توجه برای رشد بیش‌تر و خودکفایی این سکتور شدند.
انصارالله بختانی، رییس اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان، گفت که ۸۰ درصد از نیازهای کشور به گوشت مرغ همین حالا از طریق تولیدات داخلی و فارم‌های پرورش مرغان گوشتی تامین می‌شود. آقای بختانی گفت که باید حمایت‌ها از سکتور مرغداری بیش‌تر و واردات در این بخش محدود و تحت شرایط ساخته شود.
آقای بختانی گفت لازم است که با حمایت وزارت، ظرفیت‌ها در بخش افزایش تولید تخم مرغ بیش‌تر شود، تعرقه بر واردات جوجه مرغ  بلند برود تا رقابت داخلی برای تولید شکل بگیرد و هم‌چنان او پیشنهاد کرد که میان وزارت زراعت و اتحادیه، یک بورد تخنیکی ایجاد و هم‌آهنگی میان دو بخش بیش‌تر شود.
 اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان پیشنهاد کرد که واردات محصولات مرغداری در کل به اساس شرایط و نیاز باشد. هم‌چنان رییس این اتحادیه  گفت که لازم است تعرفه بر واردات محصولات مرغداری افزایش یابد و از قاچاق این محصولات جلوگیری شود.
پس از آن، داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، راجع به مسایل طرح شده توسط  اتحادیه‌ی سراسری تولیدکننده‌گان و پروسس‌کننده‌گان صحبت کرد و ‌گفت که باید اول مرغداران با راه‌اندازی یک سروی، ظرفیت واقعی تولید را نشان بدهند و  و نیز در این بخش کمبودها مشخص شود تا بر اساس واقعیت‌ها و به صورت معقول، در بخش خودکفاسازی مرغداری کار کنیم تا به خودکفایی نزدیک شویم.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه یک‌روزه‌ای از محصولات زراعتی، تولیدات داخلی و صنایع دستی، امروز در شهر ایبک، مرکز ولایت سمنگان برگزار شد.
عبدالخلیل کریمی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت سمنگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

نظارت تخنیکی از مواد پوشش سبزخانه‌های معیاری در بامیان انجام شد

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان با همکاری هیئت تخنیکی پروگرام انکشافی ملل متحد (UNDP) از مواد پوشش سبزخانه‌ها (گرین هوس) در گدام این شرکت در مرکز بامیان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

افزایش کشت نبات هنگ در ولایت لوگر؛ بیش از ۴۰۰ جریب زمین زیر کشت رفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که کشت نبات هنگ در این ولایت نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته و به بیش از ۴۰۰ جریب زمین توسعه یافته است.
قاری. . .

BACK TO NEWS