نشست هم‌آهنگی کار و سرمایه‌گذاری در منابع طبیعی؛ بررسی اهمیت و ارائه‌ی دست‌آوردها و برنامه‌های آینده

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ - ۱۱:۴۸
په طبیعي سرچینو کې د پانګونې او د کار د همغږۍ غونډه؛ د لاسته راوړنو او راتلونکو برنامو وړاندې کول او د اهمیت ارزونه

۱۵ دلو ۱۳۹۹
جلسه‌ی هم‌آهنگی کاری و سرمایه‌گذاری در بخش منابع طبیعی با اشتراک حدود ۱۰۰ نماینده از نهادهای مختلف شریک در بخش منابع طبیعی، به صورت آنلاین برگزار شد.
در آغاز داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری درباره‌ی اهمیت منابع طبیعی و پیوند آن بر اقتصاد و زنده‌گی جوامع سخن گفت و هم‌آهنگی و سرمایه‌گذاری دقیق در این بخش را مهم دانست.
این جلسه هم‌آهنگی و جلب سرمایه‌گذاری بیش‌تر در بخش منابع طبیعی، از شیوع کووید-۱۹ به این‌سو، برگزار نشده بود.
هم‌آهنگی میان شریکان وزارت زراعت در بخش منابع طبیعی، شامل تمویل‌کننده‌گان، مؤسسه‌های بین‌المللی و نهادهای منطقه‌ای و کشوری، در میان‌گذاری دانش، گزارش‌دهی، تمرکز روی سرمایه‌گذاری بیش‌تر روی منابع طبیعی، از اهداف این نشست بود.
بخش‌های مختلف، از جمله ریاست عمومی تنظیم منابع طبیعی وزارت زراعت و شریکان کاری در این سکتور، دست‌آوردها و برنامه‌های‌شان را در میان گذاشته شد.
باید گفت که بر اساس گفته‌ها در این نشست آنلاین، وزارت زراعت در سال آینده حدود ۱۰ میلیون دالر در بخش منابع طبیعی سرمایه‌گذاری می‌کند در حالی که ۲۶ میلیون دالر دیگر را شریکان کاری وزارت زراعت در بخش منابع طبیعی شامل تمویل‌کننده‌گان، مؤسسه‌های بین‌المللی و سازمان‌های منطقه‌ای و کشوری سرمایه‌گذاری می‌کنند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۳۸
Background image

فعالیت بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در هلمند؛ تولید ۳۵ تن عسل در سال جاری

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان و زنبورداران هلمند می‌گویند که بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در این ولایت فعالیت می‌کند و تولید عسل در سال جاری به ۳۵ تن رسیده است. اقلیم مساعد، زمین‌های فراخ و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۸
Background image

آغاز کارهای ساختمانی سه چک‌دم جدید در کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری سازمان ملل متحد برای غذا و زراعت، کارهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای بیش از دو هزار تن دهاقین در پنج ولسوالی کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرد که با تلاش این ریاست و به حمایت مالی اتحادیه اروپا، به همکاری تخنیکی مؤسسه مهاجرین کندهار. . .

بازگشت به خبرها