پنج دستگاه پاک‌‌کننده زیره سبز و پروسس‌کننده‌ی پسته در بادغیس توزیع شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۴ - ۱۱:۳۸
پنج دستگاه پاک‌‌کننده زیره سبز و پروسس‌کننده‌ی پسته در بادغیس توزیع شد

۱۴ دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، سه دستگاه پاک‌کننده زیره سبز یا کرابیه و دو دستگاه برشته‌گر و پروسس‌کننده پسته را به پنج تن از متشبثان این ولایت توزیع کرد.
دستگاه‌های پاک‌‌کننده کرابیه ظرفیت پاک‌کاری ۵۰۰ کیلوگرام زیره سبز را در یک ساعت دارند. همین‌طور دستگاه‌های پروسس و برشته‌کننده پسته نیز ظرفیت پروسس و برشته کردن دوهزار کیلوگرام پسته را در هر شفت کاری دارا می‌باشند.
هر یک از دستگاه‌های پاک‌کننده زیره سبز حدود شش‌هزار دالر و هر یک دستگاه‌های پروسس‌ و برشته‌کننده پسته حدود هفت هزار دالر توسط دفتر خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» تهیه شده است.
این دستگاه‌ها در حالی توزیع شده که اخیراً اولین فابریکه پروسس پسته در ولایت بادغیس توسط یک سرمایه‌گذار خصوصی با حمایت مالی و تخنیکی وزارت زراعت نیز آغاز به کار کرده است.
بادغیس از عمده‌ترین تولیدکننده پسته و کرابیه یا زیره سبز در کشور است. با توزیع این دستگاه‌ها، ارزش محصولات پسته و کرابیه در بادغیس افزایش می‌یابد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل بڼوالى بر ده‌ها بڼوال توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها