دیدار وزیر زراعت با والی دایکندی: گفت‌وگو درباره‌ی پروژه‌های تطبیق شده و برنامه‌های آینده

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ - ۱۶:۴۱
دیدار وزیر زراعت با والی دایکندی: گفت‌وگو درباره‌ی پروژه‌های تطبیق شده و برنامه‌های آینده

۲۹ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با احمدضیا همدرد، والی ولایت دایکندی دیدار کرد. دو طرف در این ملاقات درباره‌ی پروژه‌های تطبیق شده و برنامه‌های آینده در این ولایت صحبت کردند.
والی دایکندی در این دیدار از کارکردهای وزارت زراعت در ولایت دایکندی تشکر کرد و پروژه‌های تطبیق شده در ولایت دایکندی، از جمله پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی مانند سردخانه‌های سیب و ذخیره‌گاه‌های کچالو را برای رشد اقتصاد دهقانان و باغداران این ولایت مؤثر و مفید خواند. والی دایکندی ضمن این که دایکندی را ولایتی کم‌تر انکشاف‌یافته خواند، خواهان سرمایه‌گذاری در بخش توسعه‌ی باغداری بادام و سیب دختر شاه شد و نیز خواستار توجه به ماهی‌پروری، زنبورداری و مرغداری در آن ولایت گردید. او هم‌چنان گفت که چون پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری پایان یافته، مردم نیاز دارند تا این خلا را پروژه‌های دیگر پر کنند.
سپس داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، ‌آبیاری و مالداری گفت که طرح ملی بادام توسط وزارت زراعت ساخته شده و به شورای عالی اقتصادی ارایه شده که پس از تأیید و منظوری و طی مراحل، تطبیق خواهد شد که ولایت دایکندی نیز شامل آن است. آقای احدی هم‌چنان گفت که در بخش باغداری وزارت توجه خاص دارد تا بدیل پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری به میان بیاید و این خلا را پر کند.
وزیر زراعت هم‌چنان گفت هم‌چون ولایت‌های دیگر، با توجه به امکانات، به بخش‌های مختلف در دایکندی نیز کار صورت می‌گیرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۷:۱۷
Background image

بازدید والی بدخشان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری


۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
والی ولایت بدخشان، مولوی محمد اسماعیل غزنوی، همراه با شماری از رؤسای ادارات امارتی، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید به عمل آورد.
در این بازدید، والی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع گندم و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته در فراه آغاز شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌های غله و نقدی برای خانواده‌های جدید بازگشته در ولایت فراه آغاز شد. این برنامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و دفتر میشن‌ایست، روند توزیع کودهای عضوی نوع کمپوست را برای شماری از دهقانان. . .

بازگشت به خبرها