پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری ۱۹۹ جریب باغ درختان همیشه سبز (ستروس) می‌سازد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۸ - ۱۵:۳۹
پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری ۱۹۹ جریب باغ درختان همیشه سبز (ستروس) می‌سازد

۱۸ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چهار ولایت، باغ‌های متراکم درختان همیشه سبز (یا ستروس) می‌سازد که کار ساخت این باغ‌ها به حمایت بانک انکشاف آسیایی، از طریق پروژه سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری به پیش برده خواهد شد.
احداث این باغ‌های متراکم، یکی از برنامه‌هایی است که پروژه‌ی سکتوری انکشاف زنجیره ارزش باغداری (HVCDSP)، از پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، در پلان سال مالی ۱۴۰۰ خویش در نظر گرفته است.
این باغ‌ها بیش‌تر در ولایت‌هایی که آب و هوای مناسبی برای پرورش درختان همیشه سبز دارند، ساخته خواهد شد. از این رو ولایت‌هایی که برای ساخت این باغ‌ها انتخاب شده ننگرهار، لغمان، خوست و کنر است.
۱۹۹ جریب باغ متراکم «ستروس» با تمویل بانک انکشاف آسیایی (ADB) و توسط وزارت زراعت قرار است در ولایت‌های ننگرهار ۵۰ جریب، کنر ۵۰ جریب، لغمان ۴۹ جریب و خوست ۵۰ جریب ساخته شود.

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

تأکید معین زراعت و مالداری بر خودکفایی در سکتور مرغداری

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با فارم‌داران و تاجران سکتور مرغداری بر افزایش تولید تخم‌مرغ، گوشت مرغ، دانه و چوچه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۰
Background image

آغاز سروی ساحات مالدارنشین برای شناسایی محل‌های مناسب ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره بلخ

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

سروی ابتدایی ساحات مالدارنشین به‌منظور شناسایی محل‌های مناسب برای ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره ولایت بلخ با هماهنگی مدیریت عمومی زراعت این ولسوالی آغاز شد.

این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهقانان ولایت دایکندی

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی سیاه و سفید برای حمایت از دهقانان ولایت دایکندی آغاز شد. این روند در نخستین مرحله در ولسوالی پاتو آغاز شده و قرار. . .

BACK TO NEWS